sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Helpot silmät ja Bohon kesänstarttaus - ARVONTA!

Taitaa olla arvonta tulossa!

Hei muistatko Ripun meikkikoulun? Kolmoset poskiin jne. Se on taas täällä ja nyt on vuorossa silmät. Nimittäin tällaisen kotikosmetologin eli perusäidin silmämeikkivinkit tulossa. Sutisuti!

Niin ja sitten se paras! Boho sponssaa kesän kunniaksi arvontapalkinnoksi tässä meikkikoulussa käytetyt luomivärit eli huikean Earth luomivärisettipaletin, ripsivärin ja kesäkynsiin kaksi (2) ihkua lakkaa! Jeijeijeee! Pysy mukana. Arvonnan säännöt lopussa.


Earth-luomiväripaletti pitää sisällään 8 erilaista nappia, jotka toimivat re-fill -idiksellä ts. palettiin voi hankkia uuden napin entisen loputtua. Seuraavaksi tulee nippu lähäreitä meitsistä ja jotta rima meikkihommiin olisi mahdollisimman matalalla, niin kuvat ovat napattu arjen tilanteista, töihin mentäessä jne., eikä meikkejä ole tehty kuvausmeikkiajatuksella pohjaa erityisellä pieteetillä pakkeloiden, vaan meikki on sudittu muutamassa minuutissa. Aloitetaan sitten!ssä aamussa on yläluomelle vetäisty roosaan taittavaa 4:sta, silmän sisänurkkaan ihan vaaleaa nro 7 ja ulkonurkkaan tuputeltu ruskeaa helmiäis 3:sta. Eyelinerit ihan ripsien tyveen ja ripsarit ripsiin. Lapset söivät samaan aikaan aamupalaa ja sitten lähdettiin.  
 


Sitten on selkeästi lähdetty vähän iltamenoloihin. Juhlameikkiin sudittu yläluomelle 3:sta, ulkonurkkaan ja liikkuvalle luomelle 1:stä. Kulmaluulle sipaus vaaleaa (7). Party, party!

Huulissa eka ja toka kuvissa Bohon huulipuna Tulipe.
 

 


Hyvää huomenta! Tämä look tehtiin aurinkoisena aamuna ja teki mieli laittaa vähän kesää myös luomille. Yläluomella  on pronsiin vivahtava 2. Ulkonurkassa 3:sta. Sisänurkassa snadisti 4:sta blendattu 2:n kanssa, joten ei juuri erotu.
Jätetäänpä helmiäiset soppakauhat hetkeksi ja mennäänkin näihin seuraaviin kuviin matalla profiililla. Yläluomessa 8, ulkonurkassa 6 ja liikkuvalla reilusti vaalea 7. Tämä on sellainen iisi, mutta silti näyttävä kombo. Huulissa on Bohon huulipuna, Capucine.


Kuvissa on käytetty kulmissa Bohon kulmakynää, värissä Brun. Eyelinerin sävy on Marron, ripsissä on musta, tuuheuttava mascara. No niin, nyt päästiin välkälle tästä koulusta. Kaikki silmämeikit tehtiin samalla tekniikalla. Ei ole mitään erikoista jippoa. Kauniita ja näyttäviä silmämeikkejä saa jo parilla eri yhdistelmällä, eikä ole todellakaan vaikeaa. Suosittelen satsaamaan jonkinlaiseen luomivärikomboon, niin ei tarvitse miettiä, mitä värinappeja osaisi hankkia. Laadukkaalla ja edullisella Boholla on helppo aloittaa. 

Bohoa myydään ympäri Suomea, kaikki jälleenmyyjät löydät täältä. Bohon FB-sivuja kannattaa myös seurata täällä, niin saat tietoa myös uutuuksista, Bohon omista kilpailuista jne.

Sitten se mahtava arvonta! keä on blogissa kuin pipoa, kiitos kaikille lämpimästi siitä! Lisätään kuitenkin vähän kierroksia, jotta näitä kivoja arvontoja saadaan teille lisää, niin käypä liittymässä jengiin mukaan. Arpoja saat sen mukaan kuinka monessa paikassa käyt klikkaamassa kannatuksesi. Vinkkaa kaverillekin!

1 arpa: Liity blogin jengiin oikealla sivupalkissa.

   

2 arpaa: Tykkää blogin sivusta FB:ssä
3 arpaa: Tykkää instassa @riikka_hei

Kerro BLOGIN KOMMENTTILAATIKOSSA (ALLA), kuinka monella arvalla osallistut ja jätä yhteystietosi mukaan. Arvontaan voi osallistua Suvivirren raikuessa lauantaihin 4.6.16 saakka! ONNEA ARVONTAAN!


*) tuotteet saatu bloginäkyvyyteen
     

26 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mukana arvonnassa kolmella arvalla:)

Unknown kirjoitti...

... Ja ne yhteystiedot:D bycamillas@gmail.com

hulamaja kirjoitti...

Kolme arpaa! Ois ihana saada meikkejä, kun oon just siirtynyt käyttämään luonnonkosmetiikkaa ja luomivärejä ei vielä ole! ;)

hulamaja ät gmail piste com

Mimme kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana!
mimme82 ät gmail.com

Mari kirjoitti...

Kahdella mukana (koska kännykän kautta ei saa liityttyä raatiin )

Riikka kirjoitti...

Hei myös kännykällä voi liittyä. Mene mobiilinäytöllä sivun alas ja valitse "näytä internetversio", sitten pääsee sivupalkkiin ja voi liittyä. 👍😊

Anonyymi kirjoitti...

Boho kiinnostaa! Yhdellä arvalla mukana (fb).
-Kipsuli-
fredriikka1@luukku.com

tania kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana.
t.ania ät suomi24.fi

rosakuro@gmail.com kirjoitti...

Kolme arpaa!

Unknown kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana! (:
milja.amelia@gmail.com

Teija kirjoitti...

Kolmella mukaan!
hamalainentm@gmail.com

Minni kirjoitti...

Mulla myös tutustuminen luonnonkosmetiikkaan aluillaan. Tämä olisi siihen loistava aasinsilta, siispä mukaan kolmella arvalla :) minni.simolin@outlook.com

Sari kirjoitti...

Mukaan kahdella arvalla! :) (FB tykkäys ja blogin lukija)
Olen halunnut testata Bohon meikkejä (erityisesti ripsari!) mutta rahatilanne ei ole antanut myöden, olisi mahtava siis voittaa ja päästä testaamaan!
sari.lamminpaa (a) gmail.com

Unknown kirjoitti...

Yhden bohon huulipunan jälkeen kiinnostaa myös muut meikit! Yhdellä arvalla mukana :)

Anonyymi kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana (fb ja blogger) :)
s.kansakoski(at)luukku.com

Sunday kirjoitti...

Kolme arpaa. =) Kaikilla kanavilla seuraan ja mun kuvakin tossa sun kuvakaappauksessa heti ekana. :D

sannamaria77 at gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Kolmella arvalla mukana!

Tanja kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana :)
bjorkman.tanja(at)gmail.com

Siinatar kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukaan kivaan arvontaan!
siinatar@gmail.com

Jenni kirjoitti...

Kolmella arvalla mukaan ihanaan arvontaan :)
ameliarose211@gmail.com

Jenni kirjoitti...

Kolmella arvalla mukaan ihanaan arvontaan :)
ameliarose211@gmail.com

Henna73 kirjoitti...

Kolmella arvalla mukaan

unelmiaonnesta(at)gmail.com

anna s. kirjoitti...

Mukana yhdellä arvalla :)

anna_88@luukku.com

Heini kirjoitti...

Kahdella arvalla osallistun! :)

hheinij(at)hotmail.com

Hilda Hissu kirjoitti...

Mukana yhdellä arvalla. Ihana arvonta :)

hilsan@luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

Kahdella mukana jos vielä ehtii ��
Mari.haapsaari@Outlook.com