keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Satsaa ja säästä - Kjaer Weis refillerit


Meikkipussistani löytyy monenlaista tuubia, hylsyä ja rasiaa. Ne ovat kaikki luonnonkosmetiikkaa - bien sûr -  mutta vain yhdellä merkillä on täyttöpakkaukset eli kotoisammin refillerit

New Yorkin ihanuudet Kjaer Weisit kulkevat kauniissa, teräksisissä kuorissaan ja kun meikki on käytetty loppuun, voit ostaa pelkän täyttöpakkauksen - joka on iloksemme huomattavasti edullisempikin vaihtoehto kuin hylsyineen.Olen itse ostanut refillerin meikkipuuteriin ja edessä olisi nyt poskipuna - mietin kovasti, kokeilisinko uutta, kesäisempää sävyä, kuten Sun-touched - vai pysynkö Blossomingissa, joka on tosi kaunis sävy. Nämä on niitä kuuluisia vaikeita valintoja.  Joliesta olen saanut ripsiväriin refillin.

Refillejä on kaikkiin sarjan tuotteisiin, tykkään!

*) Sis. mainoslinkkejä 

  

2 kommenttia:

Mulan kirjoitti...

Mä arvostan suuresti tuota refilliä! KW on vielä tehnyt pakkauksista tosi kauniita ja ne vaikuttavat aika kestäviltä. Harmi vain, ettei meikkivoide ole mulle paras mahdollinen, sitä tuskin ostan itselleni. Sen sijaan voisin aivan hyvin täyttää ripsarini. Se on kyllä kaunis ja kätevän pieni. :)

Riikka kirjoitti...

Mulan, kiitos kommentista. Meikkivoide on tuhti, jos sitä laittaa, kuten meikkivoidetta yleensä. Tämän kanssa less is more tai ainakin omalla ihollani ja enemmän tämä on talvimeikkivoide, kesällä nyt en yleensä edes käytä meikkivoiteita.

Refilli-idis on erinomainen. Metallipakkaukset ovat kestäviä, eivät mitään rimpuloita. Ostin ystävänpäiväksi siskolle tuon ripsarin ja saapa nähdä, mitkä käyttökokemukset on, onko tarvetta refillille.

Mukavaa pääsiäisen aikaa!