Butterflies valmiina kevääseen // Sis. Aati O.:n alekoodinKevät on saapunut! Ainakin uuden keväthaalarin muodossa. Ehdittiin eilen illalla napata muutamat kuvat tuosta meidän illistelijästä ennen kun tuli pimeä, päivä on jo lupaavasti pidentynyt. 

Neljävuotias valitsi perhosia tänä keväänä ja kauniita ne ovatkin! Molon Butterflies on pitkästä aikaa sellainen printti, jota äitikin jänskäsi, vieläkö se jostain saadaan. Uudet Molon välikausivaatteet viedään käsistä, enkä ihmettele tätä. Esikoisen vaaleanpunainen leopardi-Hettie kuvissa täällä ja sitäkin piti kissojen ja koirien kanssa metsästää oikeassa koossa.

Perhoshaalari on 107 cm tytöllä koossa 116 cm ja talvikenkien kanssa mitta on varsin ok, joskin hiukan pitkät lahkeet on vielä kumppareiden kanssa, jotka eivät jarruta lahjetta yhtään. Pienempää kokoa ei kuitenkaan voinut harkitakaan, jos ajattelee, että haalaria on tarkoitus käyttää ensi syksynäkin. 

Hoikalle tytölle haalarissa on juuri oikeanlainen mitoitus. Vk-haalari kun ei voi olla säkkimäinen siinä missä talvihaalari sen vielä sallii, koska sisään voi ahtaa välikerrosta tarpeen mukaan.   
 
Haalarissa on hengittävä verkkovuori, joten ekat käyttökerrat vedetään ohuilla villapöksyillä ja neuletakilla, kuten kuvissa - eikä ollut kuulemma yhtään kylmä! Heijastimet on loistokamaa, samoin kuin se, että perhoset demppaa likaa siinä määrin, että ei tarvitse tätä haalaria olla koko ajan pesemässä. Love, love.

Minä tilasin haalarin kaverin kaupasta Aati O.:sta pienellä alella ja kysyin, joutaisiko alekoodia tännekin ja niin on reilu tyyppi tuo kauppias, että seuraavat lupasi:


koodilla: aatio15

Vielä bonarina aika yllätys:

-Perjantaina julkaistavista uusista Papuista POP1-mallistosta saa myös harvinaisesti -10% koodilla: aatio10. Tuotteet toimitetaan 15.3. Mallisto nähtävissä täällä. Aika ihkuja ovat taas nämäkin! 


Joko on kevättä kaapeissa? Suosikit