RMS Beauty - Master Mixer, hehkun hehkutus!Voi hehku! Ulkona paistaa ihana kevätaurinko, joka tuo hymyn huulille ja antaa meille sisäistä hehkua pitkän talven jälkeen. RMS Beautyn uusin tulokas Master Mixer pitää sisällään kauniin ruusukullan hehkun ja mikä siinä on parasta - voidetta voi sekoitella mihin tahansa meikkituotteeseen ja saat ihanan, hillityn hehkun kasvoillesi. Kuvassa käytin vain Master Mixeriä ja töpöttelin sitä sellaisenaan niin poskipäille, luomille, huulille valoa taittamaan. Kauniita sävyjä saa myös sekoittamalla sitä muiden sävyjen kanssa - kuten RMS Beautyn tutorialissa.Olen itse tätä parisen viikkoa ihastuksissani käyttänyt ja voide tuo sellaisen kauniin bonuksen kasvoille. Usein laitan vain meikkivoiteen, valovoidetta Living Luminizeria, Master Mixeriä ja ripsarin. Tämä riittää. Kevyt meikki saa sen iin pisteen taputtamalla hiukan ruusukultaa kehiin. Ihanan helppoa, eikä tarvitse olla kosmetologi, että tämän hanskaa!

Jos mietit, että glitteri ei sulle sovi, niin ruusukullan sävy on kaukana glitteristä, se on sanalla sanoen hento ja sopii kaikille ihosävyille. Levitä hehkua kevyesti meikkipohjan päälle korostustuotteena tai häivytä luomelle ja huulille. Katso tutorial filimiltä, niin saat ammattilaisneuvotkin. Nuo petrolinväriset hiukset jäävät kuitenkin vielä harkintaan, ehehe.
 
Master Mixer on tehty raakaravinnosta, kuten muutkin RMS Beauty sarjan tuotteet. Kookosöljypohjainen voide sisältää mm. rosmariinia ja se hehku tulee micasta, joka on luonnon mineraalia. Sarjan muista tuotteista, kuten  "Un" Cover Upista, Lip2Cheekistä ja Eye-polishista juttuja täällä ja täällä.
  RMS Beauty tuotteet saat Sisters Beauty Shopista. Master Mixer saatu bloginäkyvyyteen.
 

Suosikit