Shine Bright like a Diamond - Pikkarimeikki
Cheers thanks sweetie darling.
Tässä kuvassa on jotain Patsy Stonea, eikö?

Tuo oma ilmeeni on - ihan vahingossa - jotenkin diivamainen, mutta se johtuu varmasti siitä, että mulla on luomilla kukkien terälehdistä valmistetusta Zuiin Diva -luomiväripaletista: Mist // Moon // Slate // Vixen - sekä punainen silmä, joka onneksi parani ilman roppeja.

Zuii Organic on tunnettu pyöreistä, pienistä ja pigmettirikkaista luomivärinapeistaan. Saatavilla on nyt myös koot Duo tai Quad eli kahden tai neljän luomivärin setti. Käytin itse tällä kertaa mustaa ja vaaleampaa harmaata - tuloksena tumma kursailematon look.

Huomaan myös, että nämä soppakauhat silmämeikkinä yhdistettynä punaisiin huuliin ovat minulle harvinaista herkkua. Tummat huulet yhdessä tummien silmien kanssa eivät kuulkaas ole enää kiellettyjen no-no listalla, vaan se on tämän vuoden monien pikkujoulujen to-do. Mä vielä funtsin itse, aionko vetää tyttöjen pikkarit tällä kombolla, ehkä vaihdan kuvan Coral redin snadisti pinkimpään. Ehkä. Stay tuned in Insta, siellä @riikka_hei salettiin päivittää ensi viikonloppuna, kun tytöt juhlii.

Tummat luomet ovat mun juhlalook since jotain parikymmentä vuotta, mutta huulet passaavat tällöin, niihin sipaistaan jotain hyvin vaaleaa. Toinen vaihtoehto on vaaleat silmät yhdessä juuri nuo punaiset huulet. Suosikkini on Zuiin Chestnut nappi. Classy.

Mikä kuitenkin tässä lookissa on yhtenä kantavana voimana ja niin pikkareihin passelina on tuo kimallus. Bling, bling, shine, shine! Itselläni on Zuiin hohtopuuteria poskipäillä ja Berryn sävy tuo kaunista kuultoa kasvoille. Sipaisin poskiin Melon poskipunaa, joka sekin itsessään antaa kultaista kuultoa. Shine bright like a diamond...

Kulmat sudin arkista asteen tummemmaksi Zuiin Taupe kulmakynällä, jonka ostin aiemmin kesällä ja se on yksi niiskeepereistä, joista ei voi luopua.

Benecosin edulliset rajauskynät ovat korvanneet eye-linerin, joka oli tunnusmerkkinä teinivuosista keski-iän korvalle. Viimeisen parin vuoden aikana eye-lineria ei ole näkynyt, koska en ole luonnonkosmetiikan parista vielä sellaista oikein toimivaa ja hyvää eteeni saanut. Pikkareihin aion tehdä mustat rajaukset Zuiin Divan mustalla luomivärillä. Party!
  

 
gif


Ihanaa muuten on sekin, että Absolutely Fabulous tulee bäkkiin. Huom. ilmaisu! Työskentelen nuorison kanssa. Termit tarttuu. Uusi leffa ilmestyy ensi vuoden puolella, just Fab! Edissä ja Patsyssa on jotain, joka sopii täydellisesti sielunmaailmaani.  En malta odottaa.Osa Zuii Organicsin tuotteista saatu


Suosikit