Kjaer Weis - Refill Blossoming GraceRefill Blossoming Grace kuulostaa aivan kuin niiltä kauniilta elämänviisauksilta, joita mun Facen fiidi suoltaa. Eikä itse asiassa yhtään huonompi ohje olekaan! Viittaan kuitenkin sillä ensisijaisesti niin mageeseen, luonnonkosmetiikan luksusbrändiin tanskalais-nykkiläiseen Kjaer Weisiin, josta nakuttelen nyt tänne vaikka joululahjavinkkauksia perheen isille. Äidit tykkää, I promise.

Kuten ilmeistä, mä intoilen täällä blogissa näistä löydöistä, jotka eivät ole vain kerrassaan ihania ja toimivia, myös kauniita ja ekologisia mm. refill-ominaisuuksiensa vuoksi. Kjaer Weisin mukana tulee myös todellista luksusta, vähän blingiä, jota tuskin on liikaa kenenkään arjen keskellä. Kauniit rasiat itsessään ovat chic ja ne pysyvät, vaikka sisus vaihtuu.  

Kaivelin arkistoja ja noin vuosi takaperin esittelin täällä maailman parhaimman ripsarin. Tilasin sen tuolloin Saksasta, koska se ei ollut vielä saatavilla Joliesta, tuosta naapurista Punavuoresta, mutta pian oli - ja onneksemme on jatkossakin. 

Minulla on ollut käytössä monia muitakin luonnonkosmetiikan ripsareita ja varsin hyvien ehdokkaiden joukosta kuitenkin ykkösenä on pysynyt tämä huikea Kjaer Weis. En vaihtaisi mitään tässä ripsarissa, en sitten mitään. 

Luovuin ekalla käyttökierroksella luomiväreistä ja rajauksista, koska täysin rakastuin tähän ripsariin. Nyt sain Joliesta refillin tähän ripsariin ja mon dieu, miten kätsää - not to mention ekologista, niin ja taloudellista. Refill on hinnaltaan kympin edullisempi kuin original, jonka vain kerran hankit. Ja se tuoksu... laventeliset ripset. Je les aime!
Pohjustus on aina itselleni kriittinen kysymys. Monet värivoiteet ovat jääneet kokeiluksi, sillä en kestä, jos meikkivoiteeseen ei voi luottaa. Sen tulee kestää työstämistä. Moni on varmaankin ollut siinä tilanteessa, että värivoidetta levitettäessä, se alkaakin hippuuntua ja rullautuu irti. Merci, non.

Zuiin nestemäinen värivoide, RMS Beauty "Un" Cover up ja ei ehkä yllätys, että myös Kjaer Weis Foundation ovat kirjoissani niitä pohjia, joihin voi luottaa. Verrattuna RMS Beautyn värinappiin, Kjaer Weis on luonteeltaan snadisti tuhdimpaa, peittävämpää, mutta tämänkin voit määritellä itse. Siveltimellä sinne lisää, missä tarvitaan enemmän peitettä. Peittävyyden määrittelet itse.

Olen levittänyt pohjan niin sormin kuin siveltimellä. Tämä on fiilis- ja tilannekysymys.

Voidemainen poskipuna on ihana, vaikkapa lahjaksi! Sävy on helppo valita. Minulla on Blossoming, joka on täydellinen poskipäille taputeltavaksi. Huulille sävy on snadisti makuuni liian vaalea, mutta laitan joskus sitä kuitenkin pohjalle ja taputtelen vähän tummempaa sävyä päälle. Blossoming tuoksuu - ja maistuukin ihanalta. Kjaer Weis on niitä brändejä, jotka nostavat meikkipussin tason taivaisiin.    
*) Sis. mainoslinkkejä
*) Meikit saatu bloginäkyvyyteen
Suosikit