Klara vappen!
Pakkottaako piätä? Onko vappendaalifiilikset katossa vai maissa? Täällä riehuttiin yöllä, kun itse sammuin tyttöjen viereen  noin puoli ysin aikoihin - aikaa ennen kuin lapset itse nukahtivat. Mainittakoon, että kolmen sadan denierin sukkahousut päällä on kirjaimellisesti melko hot tapaus, kun joskus aamuyöllä havahtuu vessahätään. Varjele, jos olisin peiliin vilkaissut, niin olisin mennyt ihan traditionaalisesta vappujuhlijasta, mutta tällä iällä sitä osaa jo vältellä öiseen aikaan. Hot kun voi olla niin monella tapaa. 

Jossain kohtaa kuului pläts, kun kuopus putosi sängystä. Nukuttiin kaikki (patitsi Mies, joka katsoi parhaakseen nukkua jossain muualla) meidän sängyssä, mutta olin niin poikki nukkumaan mennessä, että olisin järkevänä siirtänyt lapsen keskelle, mutta en siis sitä tehnyt. huonoäiti.com. Huolestuin kuin lapsi kömpi takaisin sänkyyn, ei itkua, eikä muutakaan huolestuttavaa, joten täytyi huolestua ja kiskoa kuopuskin käymään yöpissalla. Sain reaktioksi ärtyneen käden huitaisun. OK. Kunnossa se on. Jatkettiin unia.

Seuraavaksi vappuyön ohjelmassa puhelinherätys. Niinpä. Nyt lähtee tuo luuri vaihtoon. Miten se ei tajunnut, ettei ole arkiperjantai, vaan VAPPU, jolloin oletuksena on, että ollaan valvottu ja juhlittu edellinen yö. Murr.

Nyt sitä kuitenkin jaksaa nostaa munkit ja simat pöytään. Kaivoin myös ylioppilaslakin nostalgisesta Fredriksonin laatikosta. En ole lakkia vapun kunniaksi pitänytkään montaa kertaa sen päähän painamisen jälkeen, josta on tänä keväänä kulunut vaatimattomat kakskytvuotta. OMG. Onkohan siinä vielä se kengänpohjanjälki keskellä lakkia? 

Voit seurata vapunpäivän ja muita kuulumisia Facebookista.  Sieltä löytyy ihan uutuuttaan natisevat blogin sivut, jotka päivittyvät ahkerasti. Saa tykätä. ♥  


Suosikit