Kesä tuli parvekkeelle ja täydelliset kesähousutMikä ihana päivä! Meillä ei tänä vuonna ollutkaan juhlia, vaan aamulla startattiin tyttöjengissä kohti Espoon Ikeaa. Muutama kantamus ja lihapullat masussa myöhemmin, parveke tuli pestyä, laitettua kukat ja tyynyt sinne kesää varten. Vielä joitakin kukkia ja kasvihuoneeseen muuttavat kyllä parit luomutaimet, mutta tämä on aina iso rutistus talven jäljiltä.
Lapset halusivat syödä iltapalan parvekkeella ja ehdottivat myös yöpymistä, mutta ensimmäinen kohta oli toteutettavissa, niin sillä mentiin. Puuroa ja kaakaota. Erityisen hyvältä maistuivat parvekkeella.
Muutoin tälle päivälle ehdimme myös hiukan humputella kaupungilla. Lindexillä on tämän viikonlopun naisten jutut -25% - mm. nämä instassa jo vilahtaneet kesän ehdottomasti mageimmat ananaspöksyt. Omani ovat pr-toimistolta saadut samplet, mutta olen jo pari kestää koittanut uskaltaa milloin ruusuhousuihin ja sitten kun rohkeus on riittänyt, ne ovat olleet loppu. Nyt vihdoin löytyivät nämä aivan huikeet bögät. Ostin kuvan valkoisen pellavaisen t-paidan viikonlopun aleista ja se sopii moneen juttuun tänä kesänä. On myös mukavaa matkskua, eikä hiosta, kun on pellavaa.
Nyt tää tyyppi menee pehkuihin kiitollisena hienosta päivästä, muistelee hetken, miten tasan 20 v (!!) sitten painoi päähänsä valkolakin - ja biletti. Joku tyyppi painoi kengänpohjansa lakin päälle yökerhossa. Vaan siitä se elämä alkoi. Se oli ensimmäinen etappi. Onnea lämpimästi kaikille tänään juhliville! 

Muistakaahan hei, että huomenna päättyy Ruohonjuuren 50 e:n tuotepaketin arvonta, mukaan pääset tästä.

Nyt kauniita unia!

Suosikit