torstai 21. toukokuuta 2015

Kesäiholle NAFHA ja mahtava Ruohonjuuren arvonta!Kesällä iho ei kaipaa runsasta, superkosteuttavaa ihonhoitosarjaa, vaan kasvoille riittää kevyempikin hoitava koostumus. Olen muutamien viikkojen ajan tehnyt tuttavuutta Ruohonjuuresta saamani ekosertifoidun (Ecocert, Cosmebio), ranskalaisen NAFHA - ihonhoitosarjan *) kanssa ja meistä on tullut niin hyvät ystävät, että kesäkamuina tulevat kulkemaan tämän kaktusviikunaöljyä sisältävän sarjan monet tuotteet. 

Rauhoittava puhdistusmaito tuoksuu ihanalta, raikkaalta, silti miedolta. Se sisältää runsaasti vaikuttavia aineita, kuten arganiaöljyä ja sheavoita. Rautayrtti ja taikapähkinävesi puhdistavat ja samalla kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Sitkeämmän ja erityisesti vedenkestävän silmämeikin irrottamiseen puhdistusmaito ei ole optimaalisin vaihtoehto, vaan se vaatii yleisestikin erillisen silmämeikinputsarin avukseen. Muutoin meikit ja epäpuhtaudet irtoavat kasvoilta vaivatta. Voit laittaa puhdistusmaitoa vanulapulle ja putsata sillä kasvot - tai pumpata pari pumppausta kämmenelle ja hieroa putsarin käsin kasvoille. Jommin kummin, hyvä tulee.

Ruohonjuuren sivuilta löytyy myös ihoa pehmittävä vinkki: Kun olet poistanut meikin, levitä Puhdistusmaitoa iholle toistamiseen. Jätä maito vaikuttamaan muutamaksi minuutiksi, jolloin sen virkistävät ja rauhoittavat vaikutukset pääsevät tekemään taikojaan iholla. Worth a try!

Sarjan kuorintavoide on pehmeä, hellävarainen ja sopii erityisesti herkälle iholle. Se tasoittaa ihon pintaa ja jättää ihon pehmeäksi. Kuorinnassa käytetty ghassoulsavi ja tammenkuorihiukkaset (huom! ei mitkään muovirakeet, joita synteettisissä kuorinnoissa saatetaan käyttää) puhdistavat ihon epäpuhtauksia ja poistavat ylimääräisen talin. Kuorinta sisältää myös arganiaöljyä, aloe veraa ja vihreää teetä, jotka suojaavat ja kosteuttavat ihoa. Käytän kuorintaa pari kertaa viikossa ja oma herkkä ihoni pitää tästä, eikä huuda heti kosteusvoidetta päälle. Isot peukut!

Luksusnaamioksi voidaan helposti kutsua tätä kasvot hehkuvaksi ja kuulaaksi muuntavaa naamiota. Ihon tukirakennetta parantaa ja kiinteyttää rautayrtistä ja appelsiininkukista saatavat muutoinkin suositut kukkaisvedet. Ne myös raikastavat ihoa ihanasti. Naamio on kuin silkkiä ja sopii kaikkein herkimmällekin iholle tehden siitä todella pehmeän.

Käytän naamiota pääsääntöisesti kerran viikossa puhdistusmaidon ja kuorinnan jälkeen, mutta olen myös yhdistänyt kuorinnan ja naamion, jolloin kuorinta on superduperhellävarainen. Ihanasti toimii tämäkin kombo.

Erityisen kuivalle tai väsyneelle iholle voi käyttää naamiota kuurina yövoiteen tilalla esimerkiksi viikon ajan.

Yksi NAFHA-suosikeistani on anti-age hoitava päivävoide, joka on koostumukseltaan kevyt, mutta silti riittävän kosteuttava ja mikä parasta, sen kuivumista ei tarvitse odottaa. Voiteessa on tietynlainen jännä fiilis, joka lähtee sen miedosta tuoksusta ja pehmeästä koostumuksesta. Päivävoide tuoksuu ihan raikkaalta kesältä. 

Voide sisältää runsaasti antioksidantteja sisältävää harvinaista kaktusviikunaöljyä, joka elvyttää kudoksia ja samalla suojaa ihoa pitkäkestoisesti.

Voiteen teho on ideaalinen. Se riittää aikuisen ihon tarpeisiin, eikä iho kaipaa päivän aikana lisäkosteutusta, vaan on tyytyväinen illan puhdistushetkeen saakka.

NAFHA kosteuttava päivävoide on tällä hetkellä loppu monista liikkeistä, mutta juuri nyt sitä näyttää saavan vielä verkkokaupasta.
NAFHA käyttää tuotteissaan vain korkealaatuisia luonnollisia ja luomutuotettuja ainesosia. Raaka-aineet ovat tarkoin tutkittuja ja tuotteisiin on valittu vain parhaita mahdollisia kasveja, kasviöljyjä, sekä eteerisiä öljyjä. 

Todistuksena tuotteiden laadusta kertoo se, kaikki NAFHA:n tuotteet on palkittu Guide des Meilleurs Cosmétiques 2013-2014 (Guide to the Best Cosmetics) -listauksessa. Pas mal - ei huono!

***

Nyt se mahtava arvonta sitten!Ruohonjuuri
 arpoo jollekin teistä tämän julkaisun lukijoista 
50 euron arvoisen mahtavan tuotepaketin!  Toimi näin:

1) Kirjaudu blogin oikeasta sivupalkista lukijakuntaan, mikäli et jostain syystä kuulu jo tähän lystikkääseen joukkoon.

2) Käy tykkäämässä blogin FB-sivuista täällä. Blogi on vihdoin saanut omat sivunsa ja Faceen päivittyy usein tärkeimmät uutiset, joista osa jää uutisoimatta täällä. Ole osa tuoreimpia päivityksiä ja tykkää blogin sivusta.

3) Käy kurkistamassa Ruohonjuuren valikoimaan ja kerro, minkä tuoteryhmän tuotteet ovat suosikkejasi, jos et pysty yhtä valitsemaan. Tiedän, se on miltei mahdotonta.

4) Jaa arvontakuva blogissasi/facessasi.

Arpoja tarjolla kaikkiaan neljä (4). Kerro kuinka monella arvalla osallistut. ONNEA MATKAAN!

Arvonta päättyy suvivirren sävelin 31.5. 

16 kommenttia:

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Kaikki neljä arpaa tiskiin!

Ruohonjuuressa on vaikka mitä kivaa niitä haaveilemiani pesupähkinöitä myöten. Myös superfoodit kiinnostaa... Suosikki tuoteryhmäni on kuitenkin ehkä hygieniatuotteet. Mihinkäs entinen kosmetiikkafriikki karvoistaan pääsee? :D

Sirkku kirjoitti...

Kolomella arvalla mukkaan. Niin se vain on, mitä sitä kainostelemaan, että ruokapuoli ja sieltä vallankin pähkinät on niitä, mitä aina tuolla katsastellaan.

kikke kirjoitti...

kahdella arvalla mukana
hurraw huulirasvat kiinnostaa.
kikke at live.fi

Teija Hämäläinen kirjoitti...

Kolmella mukaan.Superfood on se mun juttu.
hamalainentm@gmail.com

Hukkakukka kirjoitti...

Kolmella arvalla mukana, itsehoito ja hemmottelu on ehdottomasti minun lemppariosasto! ;)
sopeutuja(at)hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Kahdella mukana!

Ennen kiinnosti ruokapuoli, nyt ruokavalioni on tilapäisesti niin rajoittunut, että voiton vie huulirasvat. :)

Leevilotta@luukku.com

Riikka kirjoitti...

Mikä "entinen"? Ruohonjuuressa on kattava valikoima luonnonkosmetiikkaa. :)

Hiisukas kirjoitti...

Pienten lasten äitinä vastaan Laveran Baby & kinder -tuotteet.
Kaksi arpaa.
hiisukas(at)gmail.com

Siili kirjoitti...

Kolme arpaa.
Eniten kiinnostaa Laveran baby & kinder -tuotteet.

vaatehuttuja(@)gmail.com

sikurina kirjoitti...

Mukana neljällä arvalla, jaoin fb:ssä. Laveran tuotteet kiinnostavat.
s.kansakoski(at)luukku.com

Siinatar kirjoitti...

Kahdella arvalla mukaan! Laveran tuotteet ovat tuttuja ja laadukkaita =).
siinatar@gmail.com

Nitta kirjoitti...

Kolmella mukaan! Raakasuklaat!

Henna73 kirjoitti...

Kolmella mukaan ja kahvit on suosikkiryhmäni

unelmiaonnesta(at)gmail.com

Amelia kirjoitti...

Kahdella arvalla mukaan ja sekä raakasuklaat, että kosmetiikka kiinnostavat erityisesti :)
ameliarose211@gmail.com

Netteriina kirjoitti...

Neljällä arvalla mukana, toimenpiteet Facessa tehty nimelläni Elise H..
Lempituoteryhmäni Ruohonjuuressa on Hygieniatuotteet :)
netteri@gmail.com

Birgit Bikken pilttuusta kirjoitti...

KAikilla arvoilla mukana huisin upeassa arvonnassa! Tosin tuotemerrki ei ole tuttu..
Linkitin ja tykkään... Ruohonjuuren suosikit: http://kauppa.ruohonjuuri.fi/itsehoitovalineet/622/dg?openGroup=622

bikkenpilttuu@hotmail.com