Kesänaamat hoidossa

Siis vitsit! Mikä kesä! Ihan mieletöntä, nyt ne helteet tulivat ja saavat pysyä, kiitos vaan. Intoilin jo hetki sitten FB:ssä lähteväni terassille juhlistamaan tätä valon juhlaa. Istahdin sen jälkeen auringonpaisteeseen omalle terassille ja nukahdin istualleen. Todelliset kesänaamat, vaikka lasissa kirkas vesi. Ei toinna yhtään väkevämpää siihen laittakaan.

Hei mites ne kesänaamat siellä? Esittelyssä seuraavaksi tämän mummon/mamman/keksi itse kesähoitovinkit. Kaikki vinkit ja vihjeet loistaviksi koettuja, siksi niitä on ilo jakaa.  Osa tuotteista saatu, ne merkitty.


Mites ne kuorintahommat? Tiesittekö, että myös kesällä kannattaa ne epäpuhtaudet kuoria pois. Minä tiesin. Ihosta tulee ihanan raikas. Toin Pariisista lisää jäseniä Cattier Paris perheeseen, ja en voi olla hehkuttamatta näitä yhtään liikaa. Ensinnäkin se, että meillä käytössä olleet tuotteet ovat pärjänneet superisti, toiseksi minua ei yhtään haittaa, jos hinta näissä on alle kympin. Pariisista nappasin mukaani herkän ihon savikuorinnan, jossa on aivan ihana piparmintun tuoksu.
 
Lasten kuivaa, erityisesti esikoisen atooppista ihoa silmällä pitäen, samaiselta Pariisin reissulta ostin tuoksuttoman, puhtaan karitevoin, joka kirjaimellisesti sulaa iholle. Tätä sopisi käyttää myös hiuksille, ei olla tosin kokeiltu. Karitevoin koostumus on lumihiutalemainen - helppo ottaa, mutta levittyy helposti sulaen iholle. Karitevoi on meille jo aiemmin tuttu, se on meidän perheen perusvoide. Suosittelen. Mikäli et ole Pariisiin suuntaamassa, Cattier Paris -sarja on valikoidusti myynnissä mm. ecodealissa


Kesäkadulle ei ole kiva mennä kalvakkaana valkonaamana. Auringon vaarat tunnetaan, eikä se minun naamaan tartu väri kuin palamisen kautta, ja tätä pyrin välttämään ihan terveyssyistä. Tutustuin viime kesänä 80% luonnonkosmetiikan itseruskettavaan - todelliseen bronzer-for-dummies - Vita Liberata -sarjaan. Tämä itseruskettava on siitä poikkeuksellinen, että se ei juurikaan tuoksu, ja mikä parhainta, sitä uskaltaa käyttää! Trust me. 

Minulla on ollut  kesäkuun käytössä kasvoille Deep for face -geeli, joka sävyttää kasvot todella luonnollisesti muutaman tunnin aikana. Totally love it. Tästä ei tule raitoja, ruutuja, ei kauhua, vaan oikeasti kaunis, luonnollinen päivetys. Tätä voi laittaa vaikka päivittäin, kunnes haluttu rusketus on saatu. Itse olen käyttänyt tätä nyt muutamana päivänä peräkkäin, ja kasvojen väri on oikeasti tosi kiva. Ei tarvitse oikein muuta meikkiäkään. Ostin tämän Stockalta ja jos olisin viisas, ostaisin tätä nyt toisen putelin jemmaan. Tätä sai odotella jonkin aikaa, että tätä tuli taas kaupan hyllyille. Jälleenmyyjät löytyvät täältä.Kesäkosteuttajana minulla on ollut tänä kesänä Mádaran SOS* Moisture Cream. Tämä tehokosteuttava tuote on saatu joskus kauan sitten Mádaran PR-toimistolta. Tämä on koostumukseltaan kevyt, mutta hoitava. Siinä on pellavansiementä, karpalo- ja nokkosuutetta. Sopii hyvin meidän Pohjolan naisten kesäkasvoille, ainakin minun. Löysin itse Mádaran jo aiemmin, kun käytin Time Miracle - antiage -sarjaa. Maanantain vaihtuessa tiistaille -  kannattaa suunnata Mádaran verkkokauppaan ostoksille -40% kesäalennusmyynteihin. Mikäli tilaat yli 60 €:lla, saat tuon SOS* Moisture Creamin kaupan päälle! Ei huono! Itselläni on putsarit viimeisillään ja aion napata hyväksihavaitun kasvosaippuan alesta, sikäli olen vielä hereillä puolilta öin..  Kasvovettä ei sitten voi löträtä koskaan liikaa. Tämäkin tuote on saatu testiin jo aikaa sitten ja se on esitelty täälläkin aiemmin. Aloe vera pitoisuus on tässä kasvovedessä jopa 76 % ja se sisältää ihanaa ruusuvettä. Tätä olen antanut kuusivuotiaankin käyttää silloin tällöin parfyyminaan. Kerrassa ihana tuote herkällekin iholle!


Mitä vielä? Näillä mennään meillä, olisko muita hyväksi havaittuja lisukkeita tai vinkkejä kesähipiään? 

Niin ja tuo ihana sininen kesäkassi on Petit Bateaun, sekin Pariisista Champs Elyséen myymälästä!

Suosikit