perjantai 3. tammikuuta 2014

Pandahaalarista


Ai että ollaanko jossain Sveitsissä? No eikun joulun aluspäivinä mummolassa ennen kuin sade muunsi pihamaan vehreäksi velliksi. En osaa kauniimminkaan tätä talven säätä kuvailla. Olen saattanut myös pikkaisen käsitellä kuvaa kirkkaamaksi, jotta luminen maisema korostuisi entisestään. Joka tapauksessa oikeaa lunta oli kuvassa.

Tästä pandahaalarista sananen. Olemme käyttäneet sitä nyt nämä eletyt talvikuukaudet marraskuusta alkaen. Päiväkodin piha on aina todella tuulinen, ja vaikka mittari plussaa näyttääkin, niin puhaltava merituuli on viileää, ja sitä paitsi nyt on kalenterinkin mukaan talvi, niin silloin pidetään talviasuja. Sillä sipuli ja kädet ristiin, lainatakseni kuvan henkilöä. 

Meidän noin just tasan 90 senttisellä tuo koko 92/98 cm on passeli. Jos talvi tulee huhtikuussa, niin saattaa pikkasen kirrata, mutta eiköhän sitten pueta päälle jo se Molon Girly Rainbow tai se vanha haalari.

Niin ja tästä pandahaalarista vielä se sananen. Se on ihana!

Ja nyt alessa Ballotissa. Hopihop. Vielä ehtii täksi talveksi. Hah. Vitsin murjaisin. Silti, totta joka sana.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä kans tykkään Rodinin haalareista (en ole vissiin kovin suuri poikkeus valtaväestöön), mutta ulkonäön lisäksi ovat oikeasti vielä lämpimiäkin. Jes, saa kyllä toki tuohon hintaan ollakin.

Nikka kirjoitti...

Hieno!

Ja hieno on toi valkoinen alustakin jolla pandahaalarinen askeltaa. Lumikos sen materiaalin nimi oli? Ei meinaa enää muistaa. Niisk.

Riikka kirjoitti...

Juuli, meillä on viisivuotiaalla viime vuoden haalari, mutta ei ole ollut kovalla käytöllä, kun haalarit on vauvakamaa. Äiti ei iloinen.

Nikka, sama kaipuu. :/