Isänpäivä tulossa - lahjavinkei jaossa!

kuva

Onko siellä muitakin, jotka ovat vähitellen alkaneet kiemurtelemaan, sillä edessä on vähintäänkin askartelua niin iskälle kuin omalle iskälle ja appiukolle? Aikaa: ei paljon, sillä Kustin tarakalle on joudutettava ukin ja papan pakutit. Hyviä ideoita? No on. Siksipä päätin jakaa niitä täällä. Kerrankin ajattelin, että en mene merta edemmäs kalaan. Ne shopitit, joissa äiti shoppaa, sopii myös isien lahjojen lähteiksi. Mietitään nuo papat vielä erikseen.


kuva

Varmaan täälläkin on Moleskine-faneja, ja nyt voi iskällekin hommata ihan erityisen Moleskinin. Moleskine Passion Journal Beer. Olisiko iskä iloinen, jos bissen litkimiselle olisi oma kalenterinsa. Menisi vähän kuin harrastuksesta. Olut: Karhu III. Pullo: ruskea. Maku: Paha. Hih. Äiti käynyt vähän jekkuilemassa iskän päiväkirjassa. Tshihih! 


kuvat Busstop


Busstopista löytyykin sitten isille varmasti mieluisia juttuja. Norse Projectin villasekoitesukat lämmittävät isin pikkuvarpaita... etenkin näissä nahkaisissa tossuissa...

Iskän kuin iskän varpaat ovat niin "coolit" näissä, onneksi Norsen sukka lämmittää.
 

Pyöräilevä iskä pitää huolta kunnostaan ja turvallisuudestaan, ja lisää katu-uskottavuuttaan, kun ruorissa loistaa Bookman light. Pssst. Elle-lehden koodilla: ELLE saa nyt -15% Busstopin tuotteista.


 
kuva

Bookman light, Pitch black

No sitten seuraava vinkki on ihan kaikille isille, vaikka miten pullikoisivat ihonhoitoa vastaan. Se ahavoitunut raavaan miehen karhea, punakka iho ei ole varsinaisesti mikään tavoite, eikä karismaattinenkaan (ne tyypit ne vasta löträä rasvojen kanssa). Ihan ne miestenkin kasvot kaipaavat suojaamista, jo vaikkapa ympäristömyrkyiltä. Jätän ryppyjen minimoimisen mainostamisen tässä kohtaa turhana toimenpiteenä. Itse mieluusti hommaan Miehelle oman tuubin, kun sadattelen, että taas on läiskitty minun seerumit ja yövoiteet after shave- ja après bar-tuunailuihin. Cattieria löydät Ecodealista.

Cattier miesten sarja

Sitten snif-osastolle. Tätä ei tarvitse avata enempää.

kuva
Laattoja ja ketjuja Lumoanista.

Hei sitten vielä se klassikoista klassikoin. Kirja. Lisäksi lupaus siitä, että iskä saa lukeakin kirjaa. Nooo, ainakin öisin. Akateemisesta*) saa nyt kantisalella -20% kirjoista, ja tämä toimii useimmiten myös papoillakin, joten osta niillekin. Jeii! Kaikille on lahjat!
*) Sis. mainoslinkki

Suosikit