perjantai 1. marraskuuta 2013

Aarikan joulua, valoa ja hyvää mieltä

Aarikan joulua

Oi että, minä oon niin onnellinen! Piiiiitkä päivä töissä, ja kotiin palattua - lasten jo nukkuessa (!), niinkin turhakkeen (en ole oikeasti tätä mieltä) kuin Stockan marraskuun kantislehden lukemista. Rauhassa. Oli pakko tulla jakamaan tännekin tätä kaupallista hyvää mieltä, joka minut valtasi.

Joulu on taas ovella. Rakastan. Olen kiitollinen lisävalaistuksesta, jota saa jo ripustella ikkunoihin ja ovenpieliin. Huom. Eilen postaamani Annon valopallot ovat tämän joulun La case de Cousin Paul tai kotoisammin Paulin pallot, joten jos niihin ihastuit, toimi, saatat olla jo myöhässä. Stockalta niitä ei saa, mutta muusta jouluvalaistuksesta - ja Aarikan tontuista - saa -20%.

Myös tontuista ja erityisesti kynttilöistä tulee hyvä mieli. Heti tulee jännä fiilis, jonka tunnistan: se on se joulun taika. Tiedetään, olen ihan joulukreba. Siis nuorisokielellä. Käännös: jouluhullukreisibailaaja. Hihhihhihhihhih. And I liiiike it! Hihhihhihhihhih!


Aarikan joulumuori tarjoaa puuroa

Minulle perinteisestä joulutunnelmasta valojen lisäksi muistuttavat Aarikan tontut. Niitä olen saanut vuosien mittaan lahjaksi pääasiassa isosiskolta ja äidiltä. Viime vuosina olen ottanut tavakseni poimia malliston uusimmat, ja antaa niitä lahjaksi näille meidän porukan pienimmille. Vai oliko se mun rakkaan siskoni tapa.. Ainakin olen aikonut tehdä näin. Kenties tänä jouluna siinä onnistuen.

Laitan omista tonttujoukoistani kuvan tännekin, kunhan tullaan siihen kohtaan, että koristeita voi ottaa esille. Eimuutenmeekauaaaan! Onko siellä muita joulukrebailijoita?


P.S.Sokkarilla (luin myös toisen kantislehden, kun oli kerrankin mahdollisuus!) on unelmoimani Aarikan Prinssi kynttilänjalat kantisalessa. Oooo! 

*) Sis. mainoslinkkejä

3 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Mä en oo oikein jouluihminen, mutta Aarikan tontut on mun heikkous.Joka vuosi tulee kans ostettua uusia.
Hyvää pyhäinpäivää sulle!

Maagi kirjoitti...

Hihii, ihana joulukrebailija siellä : ) ! Mulla täksi jouluksi ihan tavoitteet: pääsen uuden vuoden yli ilman sitä vihertävää sävyä naamalla, joka joskus on alkanut ennen jouluateriaa ja viime vuonna heti kun lahjat oli jaettu. Levittäisin mielummin joulun iloa kuin mahatautia, nääs. Sitä tavoitetta kohti..Rauhallista pyhän seutua teille. Tänään muistetaan poisnukkuneita mutta kyllä me äitiä muistamme ihan joka päivä ja kova ikävä vaivaa. Ihania muistoja onneksi meillä.

Riikka kirjoitti...

Maija: Kiitos, samoin sinulle.

Maagi: Kiitos, ja niinpä! Toivotaan, että tänä jouluna ei sitä vihertävää liiku missään. Voidaan sitten yhdessä joulukrebailla. Hih. :)

Rauhallista pyhäinpäivän iltaa teille.