sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Ihanaa villaa Paade Modelta!

kuva

Iskä nukkuu päiväunia, ja minä jatkoin kirppariviikkoa Hippulassa ensi sunnuntaille saakka - vinkki, vinkki!, joten jäi aikaa haaveiluun. Säätiedotus kertoi juuri, että ensi viikolla ollaan lähellä nollaa täällä tsadin tienoilla, kylmempää varmasti pohjoisemmassa! Syytä olisikin tsekata mites ne villa-asiat? 

Nyt on niin, että on käynyt se klassinen, rakkautta ensi silmäyksellä. Tai no, olin kyllä bongannut latvialaisen Paade Moden jo aiemminkin, ja Oi mutsi mutsikin on näihin ihan rakastunut, mutta vasta jutellessani Busstopin Tuijan kanssa tajusin, että ihan oikeasti nyt kannattaa katsoa tarkemmin nämä ihanat, ja tehdä pieni sijoitus.
 

kuva

Paade Moden tuotteet ovat käsintehtyjä ja 100% merinovillaa tai alpakkaa.


  
kuva

Villalegginsit menevät sekä tytölle että pojalle. Itse ottaisin reilumman koon, koska lahkeita voi kääntää, ja niin käyttöikä pitenee. Tunnusomaista käyttäytymistä ostospäätöksen jo tehneelle.

 
kuva


Voiko olla ihanammat! Tsekkaa Busstopista muutkin ihanat Paade Modet: mekot, pipot, neuleliivi... Onkohan ihan pakko saada tytöille. Huom. ei kysymysmerkkejä. Äitikin halluu tuommoiset lökövillapögät! Es mīlu! Piti ihan rakkaudentunnustus latviaksi opetella. Hihhih!

 

3 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Latviassa tuo osataan - miksei yhtä hyvin Suomessa?
Ihan oikeasti alkaa tehdä mieli villahousuja (...itselle).

Jennijee kirjoitti...

Ostin esikoiselle Metsolan villahousut viime keväänä, ja nyt jonain iltana kokeiltiin niitä ihan huvikseen. Yhtäkkiä ne onkin jääneet yökäyttöön, peiton tyttö aina potkii pois, niin kaipa villahousut on mukavan lämpimät.

Ihania ovat nämä, mietin vaan aina että missä paksuja villapaitoja voi pitää. Tuntuu, että lapsilla tulee sisällä helposti liian kuuma ja ulkohommiin paksut on hankalia. Nimim. Kyllä, kompastelen omaan käytännöllisyyteeni usein.

Riikka kirjoitti...

Sirkku: Sanos muuta. Paade Modet on niin hienoja, että ehdottomasti täytyisi saada itsellekin. :)

Jennijee: Niin nyt ollaan kyllä ihan väärillä raiteilla tuossa käytännöllisyyspohdinnassa, kun jotain on päätetty hankkia. ;) Paade Moden villapaitoja voi pitää missä vaan, sanon minä. Hih. Eikähän nämä hiota, kun ne on sataprosenttisesti täyttä villaa, vaan lämmittävät sopivasti. Minä muistelin, että oliko Metsolan villahousuissa tekokuituakin ihan reilusti, kun joskus niitä katselin, mutta jäi hommaamatta. Voin olla väärässä, mutta tekokuituhan noin yleensä, se se on peevelistä. :)