Helle hellii - suojaa ja peitä kevyesti Mádaran SPF15 CC-voiteella


Eilen lämpötila kohosi +30 asteeseen Porvoon kupeessa, jossa olimme työporukan kanssa yön yli kehittämispäivässä. Tiedättehän tämän, että kokoonnutaan yhteen ja kuullaan erittäin loistavia ajatuksia siitä, miten työyhteisö toimisi mahdollisimman hyvin, sen jälkeen palataan takaisin ja mikään ei varsinaisesti muutu. #perus mutta ihan hauskaa ja näitä asioita on tärkeä yhdessä työstää.

Suojasin ihoni epätasaisuudet ja pigmenttivirheet saamallani*) Mádaran uudella CC-voiteella, jossa on aurinkosuoja spf 15. Nappasin selfien, jossa näkyy, miten tämä voide asettuu kauniisti ja kuulaasti kasvoille. Tykkään tosi paljon tästä voiteesta, koska se on kevyt, mutta suojaa UV-säteiltä ja peittää näkyvimmät epätasaisuudet. 


En käytä kesäisin värivoidetta, koska se tuntuu tunkkaiselta, vaan tässäpä oiva korvike ja heti näyttää iho freshimmältä. Minulla on sävy Light Beige ja saatavilla on myös tummempi sävy, joka voisi olla paikallaan ihon saadessa enemmän väriä. Hyaluronihappoa sisältävä voide on nyt muuten tarjoushintaan Ruohonjuuressa, tsek.

Ja kun tätä kuitenkin mietit, niin kerron: T-paita on Arelan Kim. Niin haluaisin sen vaaleanpunaisen ja mustan. Huivi on R/H Studion viime kesän alelöytö. Aika kiva mätshi!


*) CC-voide saatu testiin.  

Suosikit