Kesäloman suoritus

Jäälatte. Check, lähes joka ikinen kesälomapäivä.


Siellä se Anatude keinuu, ihan naapurissa. Siellä piti olla meitsi mandolinonkin, mutta oliko niitä lippuja, oliko. No ei ollut. Eläydyn Hernesaaren live-pätkien mukaan parvekkeen nurkassa. Ihan kiva. 

Tässä sitä ollaan kesälomalla. Kelit ovat olleet viime päivät huikeat täällä etelässä ja nautin joka ikisen mahdollisen hetken parvekkeemme nurkassa näinä rauhaisina kesähetkinä, jolloin linnut visertävät, jossain kuuluu musa ja ihmiset ovat liikenteessä. Siis kaikki muut ihmiset, mutta en minä.


Kuvanottaja kesälomanurkkauksessaan. Nämä kukat ovat niin, niin, niin ihania.

Olen törmännyt moneen muistutukseen siitä, että älä suorita kesälomaa, vaan ole vaan. Myös suuresti ihailemani Maaret Kallio on sitä mieltä, että pois turhat lomaodotukset. Ihana ajatus, mutta ihan mahdoton. Siis huomioiden, että jäin tänä vuonna lomalle silloin, kun keskivertolomalainen teki jo paluuta töihin, niin todellakin tässä joutuu vähän suorittamaan, koska loma-aikaakin on vähemmän. Suoritelista on kohtuullinen, mutta kyllä ahdistaa, jos joku näistä jää tekemättä eli huomenna pari ruksia tarvitaan. 


K e s ä l o m a s u o r i t u s l i s t a

- Vessankaappi siivottu ja inventoitu. Iso Check. 

- Alennusmyynneissä tuhlattu ja rahaa siiretty säästötililtä käyttötilille liian monta kertaa. Check, check.
 
- Kirpparisuorittamista. Ipanaisen viikko - Check (hae vielä tienatut massit ja myymättömät kamat pois ennen kuin loma loppuu).

- Facekirppikset. Pientä suoritusta. Ihan ookoo, mutta jäi sitten kuitenkin ne isot säkit vielä kuvaamatta tälle kesälle. No oo armollinen itelles. Sit ens kesänä taas. 

- Emmy. Myyntitili sulkeutuu kuun vika päivä ja Gantit lähtee Karjalaan. Ihan törkeen halvalla kesäkamaa ja talvikamaakin. Kantsii käydä ostamassa merkit himaan täältä.
 
- Suppailu. Huomenna. Aina on se huomenna. No josko huomenna. En mä ole käynyt edes alkeiskurssia. Vai mitä minä siellä yksin melon menemään? Putoan kuitenkin jääkylmään mereen. 
 
- Mattopyykki. Huomenna. Tai jos oonkin suppaamassa. No sitten ylihuomenna, mutta entäs jos sataa. Millä halavatulla minä roudaan matot Eiraan matonpesupaikalle? DriveNown Bemulla 0,57s/minuutti? Siinä ei voi sitten ottaa matonpesuproseccoja Mattolaiturilla. Pitäisiköhän mennä ihan muuten vaan, vaikka viikonloppuna. Mattojahan voi pestä vielä loman jälkeenkin. Joku viikonloppu. 

- Lomailu. Koko ajan, mutta miten ja kenen kanssa. Tuntuu, että lapset eivät ole tehneet yhtään mitään koko lomalla, kun odottaneet, että minä olen lomalla. No entäs nyt sitten. No on me syöty ainakin jäätelöä. 

Nyt mä katson tuota taivasta ja näitä parvekekukkia, enkä suorita mitään muuta. On tämä lomailu kyllä ihan parasta.  

Suosikit