maanantai 24. heinäkuuta 2017

Kesällä vain skidit pakkelit

Kesäsussu tässä terve! #nolifting #nonothing #dianakukkii #jahortensia

Kukas se heräsi yhtä aikaa aamuauringon kanssa? No minähän se olin. Keskeytin lomailuni tänään muutenkin etäpäivällä, joten ei olisi tullut makkoominen kyseeseen muutenkaan. Sikäli iisi etäpäivä oli, että vain muutama juttu, kuten uuden työn palkkatoiveen esittäminen (huhhuh), oli agendalla.

Eka lomaviikko menikin jo menojaan, mutta ihan parhaassa seurassa mummolassa. Olimme  siskon perheen kanssa isää auttelemassa ja raivailimme turhia tavaroita kaapeista tilaa viemästä. Serkut nauttivat toistensa seurasta ja niinhän me kaikki. Sanon vain, että tämä jengi on onni isolla oolla. Sitä ei tähän vaan siten pysty kirjoittamaan, koska Onni on erisnimi. Lisäksi siskoni taikoi keittiössä jälleen kerran niin huikeita herkkuja, että tämä viikko meneekin omaan karuun keittiöön totutellessa.  Aa että.

Reissasimme junalla ja idea travel light toteutui ainakin meikkien suhteen. Mukana oli nimittäin ihan minimaalinen meikkisetti, joka on se kesän peruskattaus. Glitterit ja shimmerit saavat huilia kaapissa, ainakin pikkujouluihin saakka.


Ihon pienet (ja isommatkin) virheet taputtelen piiloon kesäiholle sopivalla voidemaisella meikkipuuterilla, kuten tällä viime kesäisellä Boholla. Tätä ei sitten levitellä koko kasvojen alueelle, vaan vain paikoitellen, taputellen sormella, jos siis ei tähtää mihinkään tiernapoikamaskiin v. 1987.

Kesäposket ovat kauniin korallit. Tämä väri on ihan huikea ja sopii päivettyneelle iholle. Huomaatko muuten, miten eri väriseltä tuote näyttää tuotekuvassa ja tuossa yläpuolella olevassa kuvassa? Oikein odotin, että iho on saanut hiukan väriä ja tämän poskipunan voi kaivaa kesäkäyttöön. Tämä väri on talvikuukaudet ihan omassa jemmassa, sillä kalpea talvi-iho kaipaa hiukan toisenlaista sävyä.Monet ovat etsineet sitä luonnonkosmetiikan ripsaria ja aika ajoin hehkutetaan, että nyt se ihan paras luonnonkosmetiikan ripsari on löytynyt. Hienoa, kun tulee näitä löytöjä yksi toisensa jälkeen, mutta itse olen ollut hyvin pitkälti tyytyväinen lähes tulkoon kaikkiin ripsareihin, jotka ovat vastaani tulleet. En edes osaa nimetä yhtään ripsaria, joka olisi ollut jotenkin erityisen huono. 

Benecosin ripsarin sain jo kevään korvilla testiin Ruohonjuuresta ja sitä olen siitä saakka käyttänyt. Plussaa on ehdottomasti ensinnäkin tämän tuotteen huokea hinta (alle 10e) suhteessa laatuun. Ripsari ei varise ja se levittyy kauniisti. Harjalla saa tarkkaakin työtä tehtyä, jos ehtii hifistellä. Yleensä ei ehdi. Väri ei ole pitch black, vaan siinä on häivähdys metallinharmaata.

Minun ripsistä ei tule kilometrin mittaisia tällä ripsarilla, mutta ei tule kyllä millään muullakaan. Ripset kuitenkin näyttävät kauniilta ja ehdottomasti pidemmiltä kuin ilman. Ostan jatkossakin.

Kesällä ei vaan voi laittaa raskaita mattapunia tai rajauksia huuliin. Sipaisen usein huulirasvaa, mitä milloinkin. On makuhuulirasvoja Hurrawta, Crazy Rumoursia, on myös välillä joku kevyt sävyttävä ja ehdoton suosikki on aurinkosuojahuulirasva

Ei makkeeta mahan täyveltä. Kesämeikkikolumni oli tässä. Niitä tämän viikon helteitä odotellessa. :D


*) Ripsiväri saatu
2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Moi! Missään ei kerrota tuosta ripsarista, että miten se pysyy. Onko vedenkestävä vai ei?

Riikka kirjoitti...

Hei Kaisa,

ei ole vedenkestävä eli lähtee ihan normimeikinpoistoaineella, mutta pysyy kyllä ripsissä, jos ei ihan kaatosateessa seiso.