tiistai 6. joulukuuta 2016

Joulun hittilahja! // Voita Aquabeads Frozen Playset


Hyvää syntymäpäivää Suomi! On todellakin juhlan aika ja täydellinen hetki juhlistaa suurta juhlapäivää täälläkin arpomalla tämän joulun hittilahjan  Aquabeads Frozen Playsetin teidän lukijoiden kesken! Tsekkaa postauksen lopusta arvonnan ohjeet. 

Kuinka moni on jo kuullut tai jo kokeillut Aquabeadseja? Minä en ollut ennen näitä. Aquabeadsit ovat vähän kuin uudenlaisia hamahelmiä, mutta eivät vaadi kuumaa silitysrautaa, vaan kiinnittyvät toisiinsa pelkän veden avulla.

Tytöiltä kysyttiin, haluaisivatko kokeilla, mitä tykkäävät Aquabeadsistä ja saimme Beginner's studio, aloitussetin sekä nyt arvottavan, erityisesti Frozen-fanien suosikki Frozen PlaysetinPaketissa on mukana oma rasia lokeroineen eri värisille helmille, myös timanttihelmille - wow!, mallikuvat ja helmikynä, jolla napataan oikeanvärinen helmi alustalle. Kun kuvio on valmis - otetaan suihkepullo (sekin mukana) ja kastellaan työ huolellisesti vedellä. Sitten vain odotellaan ja kunhan työ on hyvin kuivunut, helmet ovat kovettuneet yhteen. Näistä voi tehdä koruja, kuten esim. kaulakoruja, joita olen useamman saanut.

Settejä on eri kokoisia ja helmitäydennyksiä on saatavilla. Aquabeadsien suomenkielisiltä sivuilta löytyy sarjan kaikki osat. Esim. Verkkokauppa myy tätä sarjaa.Meidän kahdeksanvuotias tekee helmikuvioita taitavasti ja tekniikan opittuaan myös viisivuotias tekee näitä innoissaan. Silmän ja käden koordinaatio treenautuu tässä hienosti. Helmet karkailevat välillä alustalla, mutta se ei onneksi haittaa. Aquabeadsin sivuilla on paljon eri tasoisia (helppo, keskitasoinen, vaikea, jne.) mallikuvioita, joita voi tulostaa ja tehdä olemassa olevilla alustoilla. Malleja on sivustolla kiitettävä määrä ja aiheita on hurjasti! Meidän Sylvanian Families fanit suunnittelevat seuraavaksi Suklaapupun ja Sifonkikoiran tekemistä. Siis hitti!

Nyt sinulla, blogin seuraajana on mahdollisuus voittaa Frozen Playset! Arvonta päättyy 11.12. sunnuntaina, jotta voittaja ehtii saamaan paketin jouluksi.  

Tsekkaa ohjeet:

1) Käy tykkäämässä blogin FB-sivusta (1 arpa)
2) Liity blogin lukijaksi (1 arpa)
3) Jätä kommentti tähän postaukseen osallistuaksesi arvontaan. Kerro myös osallistutko tupla vai kuitti eli 1 vai 2 arvalla!

Sitten onnea matkaan!  


*) Tuotteet saatu 

16 kommenttia:

Henna73 kirjoitti...

Kahdella mukaan

unelmiaonnesta(at)gmail.com

Ellu kirjoitti...

Nuo ovatkin meille ihan uusi tuttavuus! Ihania olisivat meidän tytöille pukinkonttiin. :)
Yhdellä arvalla mukana.
elinamettovaara84@gmail.com

Oliviah kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana.

karpaloita(a)gmail.com

Sirkku kirjoitti...

Ihan kahdella arvalla...ja onneksi löytyy perheestä vielä yksi sen ikäinen lapsi, joka ilahtuisi ikihyviksi tuollaisesta ajanvietteestä. Siispä onnea koettamaan.

kaija kirjoitti...

kahdella mukana, kivoja lapsille, kaimaen1(at)luukku.com

Sari kirjoitti...

Hei, osallistun kahdella arvalla. Kiitos elämänmakuisesta blogistasi, se piristää kummasti tämän kaamoksen keskellä päiviä :)

Anonyymi kirjoitti...

Yhdellä mukana
susannaposti88@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Mukana kahdella arvalla.
s.kansakoski(at)luukku.com

Marika kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana!
Olisipa mieluisa joululahja tytöille!

Anonyymi kirjoitti...

Mukana tietysti ��

Terveisin Mari Haapsaari

Jennijee kirjoitti...

Kukkuluuruu, maksimiarvoilla mukana! :)

Minttu kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana-ihanat aquabeadsit!

Anonyymi kirjoitti...

Mukana! Nämä olisi kiva kokeilla. Kahdella arvalla. /Tiina

Anonyymi kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana! /Anna

Hiisukas kirjoitti...

Yksi arpa
hiisukas(at)gmail.com

Siinatar kirjoitti...

Kahdella arvalla mukaan kivaan arvontaan!
siinatar@gmail.com