Joulun hittilahja! // Voita Aquabeads Frozen Playset


Hyvää syntymäpäivää Suomi! On todellakin juhlan aika ja täydellinen hetki juhlistaa suurta juhlapäivää täälläkin arpomalla tämän joulun hittilahjan  Aquabeads Frozen Playsetin teidän lukijoiden kesken! Tsekkaa postauksen lopusta arvonnan ohjeet. 

Kuinka moni on jo kuullut tai jo kokeillut Aquabeadseja? Minä en ollut ennen näitä. Aquabeadsit ovat vähän kuin uudenlaisia hamahelmiä, mutta eivät vaadi kuumaa silitysrautaa, vaan kiinnittyvät toisiinsa pelkän veden avulla.

Tytöiltä kysyttiin, haluaisivatko kokeilla, mitä tykkäävät Aquabeadsistä ja saimme Beginner's studio, aloitussetin sekä nyt arvottavan, erityisesti Frozen-fanien suosikki Frozen PlaysetinPaketissa on mukana oma rasia lokeroineen eri värisille helmille, myös timanttihelmille - wow!, mallikuvat ja helmikynä, jolla napataan oikeanvärinen helmi alustalle. Kun kuvio on valmis - otetaan suihkepullo (sekin mukana) ja kastellaan työ huolellisesti vedellä. Sitten vain odotellaan ja kunhan työ on hyvin kuivunut, helmet ovat kovettuneet yhteen. Näistä voi tehdä koruja, kuten esim. kaulakoruja, joita olen useamman saanut.

Settejä on eri kokoisia ja helmitäydennyksiä on saatavilla. Aquabeadsien suomenkielisiltä sivuilta löytyy sarjan kaikki osat. Esim. Verkkokauppa myy tätä sarjaa.Meidän kahdeksanvuotias tekee helmikuvioita taitavasti ja tekniikan opittuaan myös viisivuotias tekee näitä innoissaan. Silmän ja käden koordinaatio treenautuu tässä hienosti. Helmet karkailevat välillä alustalla, mutta se ei onneksi haittaa. Aquabeadsin sivuilla on paljon eri tasoisia (helppo, keskitasoinen, vaikea, jne.) mallikuvioita, joita voi tulostaa ja tehdä olemassa olevilla alustoilla. Malleja on sivustolla kiitettävä määrä ja aiheita on hurjasti! Meidän Sylvanian Families fanit suunnittelevat seuraavaksi Suklaapupun ja Sifonkikoiran tekemistä. Siis hitti!

Nyt sinulla, blogin seuraajana on mahdollisuus voittaa Frozen Playset! Arvonta päättyy 11.12. sunnuntaina, jotta voittaja ehtii saamaan paketin jouluksi.  

Tsekkaa ohjeet:

1) Käy tykkäämässä blogin FB-sivusta (1 arpa)
2) Liity blogin lukijaksi (1 arpa)
3) Jätä kommentti tähän postaukseen osallistuaksesi arvontaan. Kerro myös osallistutko tupla vai kuitti eli 1 vai 2 arvalla!

Sitten onnea matkaan!  


*) Tuotteet saatu 

Suosikit