Probioottista Esse-hoivaa ihollesi // Sis. alekoodi valikoituihin Esse-hoitoloihin ympäri Suomen


Hei eka adventti on jo täällä! Olimme viikonlopun lumisissa maisemissa mummolassa serkkujen kanssa ja isä laittoi mukaan kuusenoksia, jotka saavat nyt tuoda jouluntuntua maljakossa. Kuusenoksat ovat niin kauniita ihan sellaisenaan.

Kauneudesta päästäänkin kasvohoitoon! Kävin reilu viikko sitten kasvohoidossa uudessa Natural Goods Companyn Salon & Shop -hoitolassa. Edellisestä kasvohoitokerrasta olikin vierähtänyt jo aivan liian kauan ja olin erityisen iloinen, että sain vihdoin kokeilla Etelä-Afrikasta Suomeen kotiutunutta ja aivan ansaitusti - huikean suosion saavuttanutta Esse -ihonhoitosarjaa.Hoidon myötä sain tärkeän muistutuksen siitä, että ihon hyvinvointiin kannattaa satsata siinä, missä hyvinvointiin ylipäätään. Essen kasvohoidosta vakuuttuneena, varasin uuden hoitoajan tammikuun lopulle, jolloin nähdään, miten juuri minun ihoni tarpeisiin suunniteltu kotihoito on tehonnut ja tarkistetaan sen hetkiset ihon tarpeet

Lukaise kokemuksistani ja varaa itsellesi tai lahjaksi oma Esse-hoitoaikasi. Löydät tekstin lopusta listan mukana olevista Esse-hoitoloista ympäri Suomen, joissa voit hyödyntää -15% alekoodin. Mikä ihana lahja vaikka itselle! 


 
Probioottinen ihonhoito on ollut jo kuluneen vuoden kosmetiikkapiirien puhutuimpia aiheita, vaikka se ei itsessään mikään uusin keksintö ihonhoidossa olekaan. Vaan se on, miten ihoa hoidetaan. Jätän yksityiskohtaisemman asiaan perehtymisen Essen omille sivuille ja omalta osaltani pyrin tiivistämään, mikä tässä se juju oikein on.  

Ihon tehtävänä on toimia rajapintana ulkopuoliseen ympäristöön ja tämän takia ihoa asuttavat lukuisat mikrobit - hyvikset ja pahikset. Tavoitteena on ihon terve mikrobiomi, balanssi, johon pyritään ihonhoidon ja sitä tukevien tuotteiden avulla. Konsteja on monia, sillä esim. säätelemällä tuotteiden pH-arvoa, käyttämällä mietoja säilöntämenetelmiä, hyödyntämällä puhtaimpia luomuainesosia - saadaan luotua monimuotoinen ympäristö, joka suosii ihon hyödyllisiä mikrobeja. Esse-tuotteissa on prebiootteja, joilla ruokitaan näitä hyödyllisiä mikrobeja. Tietyt Esse-tuotteet sisältävät myös probiootteja, eläviä mikrobeja. Tämä ominaisuus tekee sarjasta erityisen tehokkaan, sillä se pyrkii aktiivisesti muuttamaan ihon mikrobikantaa.

Tämä on valtavan mielenkiintoista, eikö olekin?

Esse hyödyntää myös afrikkalaisten, erityisesti villikasvien ainesosia maksimoidakseen uutteiden tehon. Raaka-aineita ovat mm. baobab, kalahari melon, kigelia ja marula. Itse pidän hurjasti etenkin Tonerin, kasvoveden tuoksusta, jossa tuoksuu antibakteerinen rooibosSalon & Shopin ihana Johanna otti minut viikon päätteeksi ammattitaitoiseen hoivaansa, ohjasi pötkähtämään muhkean peiton alle, himmensi valot ja kehotti rentoutumaan. Tätä ennen vaihdoimme muutaman sanasen ihonhoitorutiineistani, jonka jälkeen sovimme, että keskustelemme hänen tekemistään havainnoista vasta hoidon jälkeen, jotta saan siitä maksimaalisen hyödyn irti myös rentoutumalla. Tein työtä käskettyä ja nautin hoidon lisäksi myös ihanista tuoksuista, jotka viipyilivät hetken ilmassa hentona tuoksupilvenä matkalla hoitamaan ihoani.  

Hoidon edetessä, vieressäni aukesi ja sulkeutui tuon tuosta pikkuruinen ovi, josta hoitaja poimi kasvoilleni kiedottavaksi lämpimän kääreen, aina vaan ja uudestaan. Se oli ihanaa. Hoitoaineiden vaikuttaessa kasvoilla ja décolteella, Johanna myös hieroi niin niskahartiaseudun, korvanlehdet, korvannipukatkin, kallonpohjan ja myös stimuloi päänahan verenkiertoakin. Se tuntui taivaalliselta.
 
Kasvojeni iho syväpuhdistettiin, kuorittiin, kosteutettiin ja hoidettiin Esse hoitolasarjan tuottein ja hoidon päätteeksi ostin minulle suositellut tuotteet. Minulla on käytössä nyt ihon oman kosteustasapainon tasapainottamiseksi reilun kuukauden Omega Deep Moisturiser -kuuri, kasvovetenä Toner sekä hyaluronihappoa sisältäikääntymistä hidastava Serum. Sovimme, että noudatan kiltisti annettuja ohjeita, enkä sekoita kasvoilleni nyt muiden sarjojen tuotteita, jotta nähdään, miten ihoni vointi alkaa parantua ja saan hyödynnettyä Esse-tuotteiden tehonEsse-ihonhoitosarjan filosofia sekä tuotteet ovat vieneet minut ja monet muut mukanaan. Nyt sinulla on mahdollisuus hyödyntää -15% alennus vapaavalintaisesta Esse-hoidosta koodilla: "riikanesse". Etu on käytettävissä 10.12. saakka. Hoitoaikoja rajoitettu määrä. 
 
Mukana olevat hoitolat:Kaikki Esse-hoitoja tarjoavat hoitolat löydät tästä.

Nauti!


*) Esse-kasvohoito saatu 
**) Sis. mainoslinkkejä 

Suosikit