Joulun odotus on alkanut


Tänään syttyivät jouluvalot 
Aleksanterinkadulle. 

Joulun odottaminen voi alkaa.


Olimme lasten kanssa ensin Ateneumissa askartelupajassa huovutushommissa ja aluksi nuorimmainen ei jaksanut kiinnostua laisinkaan neulalla tikkaamaan, mutta kun äiti oli siinä aikansa nakutellut (oli muuten tosi kivaa puuhaa!), sitten lapsikin innostui ja saimme uusia joulukoristeita kuuseen. 


Olin katsonut, että Aleksin joulukadun ohjelma alkaa klo 15 ja suuntasimme askarteluista Aleksanterinkadulle silloin. Päätimme kuitenkin vielä poiketa kadunreunakahvilaan Robertsille korvapuustille sateen suojaan tutkailemaan uudelleen aikatauluja. 

Ehdimme tsekata pikaisesti jouluikkunan (vain toisen) ja Tatu ja Patu - Kanelia kainaloon leffasta tutun piparkakkutalon. 

Stockan jouluikkuna 2016
 

Asemoimme itsemme uudelleen Stockan eteen ja odotimme ensin milloin valot syttyvät. Eivät tietystikään tasatunnilla, mutta kun saimme valot, saimme vielä kuitenkin odottaa kunnon tovin ennen kuin joulukulkue saapui Senaatintorilta. Lapsilla oli kylmää, tylsää, väsytti ja kaikkea mahdollista, että ehdin jo harkitsemaan vakavasti, että kiskaisen kakarat kainaloon ja katsomaan kymppiuutisista tämän vuoden kulkueen. Vaan sitten...

 


  
Kyllä kannatti odottaa, oli heppoja, koiria, Oopperan ballerinoja, lasten ja aikuisten huokailuja, vilkutuksia ja sitä tunnetta siitä, että joulu on pian täällä! 

Suosikit