Paras ekodödö esittelyssä


Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo useamman vuoden ajan. Dödöjä on käynyt kääntymässä kainalossa, toiset ovat saaneet jäädä pidemmäksi aikaa, mutta toisten pito on ollut heikko tai iho on muuten vain herkistynyt tuotteelle. Olin vannoutunut Mádaran yrttidödön käyttäjä, mutta sitä pitkään käytettyäni herkistyin sille ja se alkoi kutittaa. Vaihdoin Bio-Activeen ja sen kanssa ei ollutkaan ongelmia, mutta sen loputtua, huomasin markkinoille tulleen Schmidt'sin 100 % luonnollisen deodoranttivoiteen ja halusin testata sen. Muutenkin deodorantteja on hyvä aika ajoin vaihdella, koska iho tottuu niihin. 

Hiki ei saa haista, siitä lähdetään. Koska olen aktiivinen urheilija ja aika ajoin työ stressaa, niin tarvitsen luottoa kainaloihin. En kuitenkaan halua käyttää synteettisiä dödöjä, koska kainalon iho on niin ohut ja ihon läpihän menee verenkiertoon kaikki mitä iholle laittaa. Schmidt'sin luonnondeodorantit eivät sisällä alumiinia, propyleeniglykolia, parabeeneja tai flataatteja. 

Ruohonjuuresta sain testiin pari deodoranttivoidetta juuri ennen kuin ne myytiin loppuun. Nyt niitä taas saa, joten on aika kertoa omista kokemuksista.

Alkuun en pitänyt ajatusta dödövoiteesta houkuttelevana. Tuotetta otetaan sormiin pikkuruisella lapiolla ja se hierotaan kainaloihin. Hmmmm. Olin turhaan ennakkoluuloinen. Siinä ei ole mitään ällöä. Deodoranttivoide on snadisti talkkimainen, sheavoita ja ruokasoodaa sisältävä voide levittyy hyvin. Kainalot jäävät kuiviksi ja mikä parasta - ne myös pysyvät kuivina ja  hyväntuoksuisena koko päivän - myös treenit! Ihan huippua! En ihmettele, miksi nämä purkit ovat koko ajan sold out.


 
Sain testiin myös perinteisemmän stickin, joka sekin toimii hyvin, mutta rehellisesti sanottuna, ihastuin dödövoiteisiin ja olen käyttänyt pääasiassa vain niitä. Makuasioita tietysti.   

Dödövoide ei tuki ihohuokosia. Sillä on desinfioiva ja ihoa hoitava vaikutus. Cedarwood-juniperissä on lämmin, puinen ja pehmeä, mieto tuoksu. Sillä on antiseptinen ja puhdistava vaikutus. Lavender-Sage tuoksuu miedosti laventelille ja salvialle. Dödövoidetta on saatavilla myös tuoksuttomana.

Oletko jo testannut? Suosittelen isosti!


*)tuotteet saatu testiin 


 

Suosikit