lauantai 14. maaliskuuta 2015

TY - Beanie Boos - joko teiltä löytyy?

Meet: Ruby, Safari, Magic ja Grapes


Meiltä nimittäin löytyy. Tuliaisina Berliinistä. Tytöt saivat itse valita ja isosisko osti vielä omilla rahoillaan itselleen ja siskolleen tuplat, vaikka iskä siinä vaiheessa otti jo pulttia (huom! ei äiti). Sittemmin olen oppinut, että nämä isosilmäiset pehmot ovat nyt se juttu leluhyllyssä.  Näitä on siis about satoja erilaisia - tai ainakin se sata, jos KaDeWen valikoimaa noin silmällä arvioin. Jokaiselle on oma nimensä ja jopa syntymäpäivä - tietysti

Muistan omasta lapsuudesta 80-luvun alkupuoliskolta saman huuman koskien Monchhichi-apinoita (noinko se oikeasti kirjoitetaan??) ja näissähän oli myös vaikka miten montaa erilaista, joilla oli jos jonkinlaista nuttua ja jotka olivat toinen toistaan ihanampia. Muistan, miten ihailin sitä hääpariskuntaa. jota en tietystikään saanut omakseni. Viisaat vanhemmat. Näitähän saa nykyään kaupoista (joo, meiltä löytyy ihan tuorekin versio, taitaa mummolan aitassa olla ne lapsuudenaikaiset).

Eräs ihanuus on jäänyt erityisesti mieleen. Ystäväni kanssa olimme toivoneet Red Fragglea - muistaako kukaan sitä greisiä punatukkaista sammakkoa Muppeteista? Kurkkaa kuva muistinvirkistykseksi täältä. Vanhempani eivät yleensä lähteneet mukaan näihin, vaan minulla oli muita kontakteja, jotka ymmärsivät, miten tärkeästä asia on kysymys. Kiltti Eila-täti, joka asusti siskonsa kanssa isoa taloa, ymmärsi tämän yskän. Bless her soul. Hän oli ostanut minulle ja bestikselleni nämä ihanuudet joulupukin konttiin ja voi pojat, että me etsittiin niitä Eila-tädin kammarista ennen joulua. En muista löysimmekö me juuri ne sieltä vaatekomeron ylähyllyltä vai muuten vain salamyhkäisiä joulupapereilla peitettyjä paketteja. Pukkihan sitten toi nämä ihanuudet ja me pidimme Fraggleille jopa kastejuhlat - allekirjoittanut toimi pastorina viininpunainen pyyhe harteilla albana. Oi niitä aikoja, meillä oli hieno lapsuus.  

Usein tulee ajateltua, että ei hemmetti, meillä on pehmoleluja joka paikka täynnä. Se on myös ihan totta. Vintiltä haetaan ja sinne viedään, koska muuten ei mahdu. Mies laski kerran, että pehmolelujen määrä lähenteli seitsemääkymmentä. Monta kertaa olen ollut heivaamassa suurta joukkoa milloin mihinkin, mutta lapset rakastavat ihan joka ikistä näistä, myös sitä valkoista karhua, josta tulee mieleen jäätelö - ja kummisetä. ♥ Kuka sitä voisi antaa pois? Ei kukaan.

Eskarilainen nukkuu pupu ja tämä parivaljakko kainalossa, kuopus sanoo päivittäin, että pinkki apina on KaDeWesta. Ei siis todellakaan mikä tahansa random lelu, jonka saa vaikka Lekmeriltä*). Se on ihan eri, kun sen on kantanut Berliinistä. Ootteko samaa mieltä? 

Onko siellä joku villitys menossa?

*) Sis. Lekmer-mainoslinkki9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No joo, täältä niitä ainakin löytyy! Tytöllä sama vaihe päällä, kohta jo 17 tuommoista pehmoa. Mutta omasta lapsuudesta muistan että kun toivoi yhtä niin tiesi jo että ei sitä tule saamaan ja jouluna jännitettiin mitä saa. Mutta nykyään kun pyytää niin saa. Mutta todistan kyllä itsekin että tulee niitä osteltua vähän väliä ��

Riikka kirjoitti...

Se taitaa olla just näin. Onko se sitten sitä, kun itse ei saatu aina kun vinkaisi, vaan piti oikeasti odottaa ja jännätä? Vaikka ei meilläkään kyllä läheskään aina saa, mutta huomattavasti iisimmällä, kun omalla kohdalla.

Ja muuten kiitos, kun kommentoit.

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin niitä on! Poika on kohta 7v ja tykkää just noista apinoista. Niitä on kannettu mukana ja pitää noista kamalasti. Viimeisin on Lontoosta, just toi violetti apina! Pojalla 5 apinaa ja 2 koiraa (matkalta, ei saa suomesta). Vastaan mielelläni näihin blogeihin... Ja toivottavasti muillakin jos on poika olis kiinnostunut ��

Anonyymi kirjoitti...

Mun poika on 4v. Muistaakseni sillä on kaksi pöllöä "Swoops ja Spells" ��.

Riikka kirjoitti...

Miksipä ei pojillakin näitä olisi, kun eivät ole kaikki pinkkejä ja ns. tyttövärejä? Täytyy myöntää, että äitikin vähän näistä tykkää. Meillä taitaa olla näitä nyt jotain 10.

P.S. Kiitos kommenteista! Olisi kiva, jos kirjaudutte blogin jäseniksi etusivun sivupalkissa, niin voisi kommentoida nimimerkille - mut ei oo pakko. ;)

anna kirjoitti...

Meillä kolme poikaa, ja kuumeisesti etsin avaimenperiä Suomeen lähetettäväksi, olin luvannut sellaiset ostaa, mutta Suomesta ei löydykään niin helposti...Meillä on Owliver, Rocco, Leona ja Icy.

Riikka kirjoitti...

Hei Anna! Cittareista saattaisi löytyä avaimenperiä. Meillä on tällä hetkellä Beanie Boos saldo parissakymmenessä...

anna kirjoitti...

Kiitos, Riikka. Löysin Anttilasta jouluna, nyt ei löydy ainakaan nettikauppojen mukaan mistään...prismassa ja verkkokaupassa oli muutama...käyn kuitenkin katsomassa ennen amazon- tilausta :).

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on lapsilla avaimenperät ja esikoisella yksi iso. Mutta ovathan ne aika söpöjä :-)