Telttaretkellä rappukäytävässä // Papu SS15

 
"Papu ja telttaretki" toteutui tänään kaupunkilaisittain rappukäytävässä. Halusin kuviin tuon ihanan valon ja teimme tyttöjen kanssa pienen retken.

Tästä aamupäivästä alkaen on saanut käsiinsä Papun uusinta mallistoa ja Helsingin ainoa kivijalkajälleenmyyjä Harakanpesä Shop aukaisi ovensa klo 11 ja sain mukaani muutamia uuden malliston ihanuuksia.

Eskarilaisen turkoosi Teltta-paita *) on GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta tehtyä trikooneulosta  (5% elastaania) koossa 122/128 cm. Paita on leveää mallia ja vastaa tuota kaksoiskoon isompaa kokoa. Samaa kokoa on aiemman malliston ihanan pehmeät polvipaikkaleggarit *), jotka on saatavilla tässäkin mallistossa klassikkotuotteena.  Samoin myös kuopuksen vinoraitaleggarit viime kesältä. 

Äitin paita on kevään kuumin Retki-collegepaita *) ja niin siistit Teltta-leggarit!*) Nämä minulla S-koossa. Paita on rennon väljä, hihaa voi kääntää halutessaan vieläkin rennompaa fiilistä, mutta ei oo pakko. ;)

Kuopuksella on Teltta-tunikasta *) koko 110/116 cm ja Harakanpesän Marika-kauppias oli aivan oikeassa, kun kehotti minua ottamaan 3,5 -vuotiaalle tuon isomman koon. Pienempi 98/104 cm olisi jäänyt pieneksi - liian pian! 

Ei kesää ilman Papun t-paitaa ja ostin kuopukselle vielä Sade t-paidan ja siitäkin otin isomman 110/116 cm koon. Apua, miten tuo pieninkin kasvaa
 
Nämä Papun paidat on valmistettu pehmoisesta GOTS-sertifioidusta meleeratusta luomupuuvillasta ja Teltta-tunika on pehmeää puuvilla-elastaania. Tuotteilla on Ökotex-sertifikaatti, joka takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. Papun tuotteet valmistetaan Portugalissa suomalaisen yhteistyökumppanin omassa ompelimossa. 

Vielä huikkaus sinne Papulaisille, että kokoja sinne 150 cm saakka, kiitos. Pidetään ne isommatkin pienet telttaretkellä niin pitkään kuin mahdollista. ♥


Äidin kuvasi eskarilainen. Kiitos.  


*) Saatu bloginäkyvyyteen

Suosikit