Vihdoinkin syötävä huulirasva!
Tai ainakin periaatteessa syötävä... Kuinka moni tunnustaa syöneensä makuhuulirasvoja lapsena? Tuoksu vaan oli niin herkullinen, vaikka makuelämys olikin ihan kamala ja terveellisyysaspekti hyvin kyseenalainen.

Lupasin lapsille huulirasvat ja poikettiin eskarilaisen kanssa Ruohonjuureen. Tietäen itsekin, että ne hampaat todennäköisemmin haukkaa siitä huulirasvasta jossain vaiheessa, niin terveellisyysaspektista voi nyt ainakin jotain sanoa, nimittäin nämä HURRAW! -huulirasvat ovat täysin luonnollisia ja luonnonkosmetiikkalaatuisia - ilman mitään ylimääräistä! Vegaaniset huulivoiteet ovat Reilun kaupan raaka-aineista valmistettuja, raakoja ja luomuja! 

Itse olen tyytynyt tuoksuttelemaan näitä ja okei okei, ehkä vähän huulilta maistelemaan, mutta en kilahda, jos näen pienet hampaan jäljet huulirasvassa. Hinta tuubille on tässä kuussa 4,90e, muutoin euron enemmän.


Älä mene kiireessä valitsemaan huulivoidetta... valikoimaa piisaa vielä kuvan ulkopuolelle.

Valinnanvaikeushan se oli iskeä, sillä valikoimaa on hurjasti. Itselleni valitsisin ayurveda dosha -periaatteeseen pohjautuvan Pitta huulivoiteen - Kohti tyyneyttä ja mielenrauhaa. Tätä sopisi hamstrata jokaisen takin taskuun ja veskaan. Ayurvedan mukaan on olemassa kolme doshaa: Vata (tuuli), Pitta (tuli ja vesi), ja Kapha (vesi ja maa). Näille kaikille on omat huulivoiteensa. Ostin tällä kertaa vain omille lapsille ja siskontytöille omat huulivoiteet. Täytyy hakea vielä itselle tuo Pitta ja ehkä joku(nen) muukin. 

HURRAW! -huulivoiteet ovat:
- Vegaaninen viettelys
- Raakoja: Raaka-aineita ei ole kuumennettu yli 47 asteen - kaikki hoitavat ominaisuudet ovat visusti tallella.
- Eivät ollenkaan sisällä parabeeneja, parafiiniöljyä, sulfiitteja tai keinotekoisia värejä ja makuja
- Ei testattu eläimillä
- Soijattomia
- Gluteenittomia
- Eivät sisällä geenimuunneltuja (GMO) raaka-aineita
- Pakkaus on valmistettu 50% kierrätettävästä materiaalista
- Sisältävät kylmäpuristettuja luomuraaka-aineita
- Sisältävät hyväätekeviä ja hoitavia aktiiviraaka-aineita kuten: manteliöljy, avocadoöljy, kaakaovoi, jojobaöljy, oliiviöljy, risiiniöljy, seesamiöljy 

Joko sinä olet Hurrawhtanut näihin? 


Suosikit