sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Molo Kids SS15 - Sporty Romance & POW Pranks and Play

Näitä t-paitoja sitten harkiten kullanmuruillenne, äidit. Just saying.

Kuvat: Molo Press

 Molon SS15 kesämalliston kuvia fiilistelyyn. Malliston pressitiedotteessa todetaan kesämalliston olevan sporttisen hipsteri sekä klassinen Molo mix. Vapaa käännös à la allekirjoittanut. Itse ensi vilkaisulta ihastuin tyttöjen äitinä tuohon roosaan ja romanttisiin kukkiin. Myös hempeä vaaleansininen näyttää kivalta. Molon klassiset tähdet, vinohelma tunikoissa, tylliunelma toistuvat, mutta ne näyttävät silti keväisen fresheiltä.   

Joko löytyi suosikkeja? 

Jään itse odottamaan ystäväni putiikin Aati O.n kesävalikoimaa! Kannattaa kurkata sieltä Molon toppa-ale ja muut tarjoukset. Molo Kidsillä on myös oma verkkokauppa. En kuitenkaan löytänyt sivuilta esim. postikuluja Suomeen ja uskon, että kotimaisillakin toimittajilla tulee olemaan tarjonta kohdillaan.

4 kommenttia:

*Laura* kirjoitti...

Mmmjooo, ei ekan kuvan paitaa meille! :D Näin jossain kuvan mustavalkoisesta dalmatialaistopista, se oli aika söpö. Kyllä kolmevee ainakin kelpuuttaisi...

Hei vähänkö jännää, kun näitä mallistoja alkaa taas putkahdella! Vieläköhän sitä innostuu...?

Riikka kirjoitti...

Laura, ei eka paitaa, ei. :) Olisko se dalmispaita jossain muussa dropissa, nämä on drop 1:n kuvia, tosin ei tässäkään kaikki ole.

Ainahan sitä uusista jutuista innostuu, vai mitä? :)

*Laura* kirjoitti...

Taisi olla täällä: www.littlesunflowers.com.

Innostuu, innostuu! :)

Riikka kirjoitti...

Awww, ihkut dalmikset <3
Innostuu, innostuu!