torstai 20. helmikuuta 2014

Toteutuksia ja suunnitelmia

Kuvassa hiukan ryppyinen Samuji, kuvassa myös ryppyinen rouva - niin samikset!

Muistatteko, miten osimoilleen vuosi sitten haaveilin eräästä paidasta? Tilasin sen vihdoin -70% alesta. Samu Jussi, meitä ei voitu pitää erossa.Olenko jo maininnut, että olen pidättäytynyt poran varresta, enkä ole suoraan sanottuna yllätyksekseni lähtenyt kokeilemaan, miten se käyttäytyy kiviseinässä. Kohtapa en malta enää odottaa, sillä nämä joulupukin tuomat kaverukset vaativat pääsyä seinälle ja lapset saavat ripustaa takkinsa seinälle - eteisen lattian sijaan? Voiko muka olla vaikeaa porata seinään reikä, ja laittaa se proppujuttu, ja sitten olisi naulakko valmis. Tämä kertaa viisi. Kuinka suuri todennäköisyys on, että saan seinään nyrkinkokoisen reiän? 
Oletteko huomanneet, miten päivä on pidentynyt? Aamulla ei ole pimeää, eikä neljän jälkeenkään vielä. Aika ihanaa.  


Kaunisteen kortin sisällä mukavat terveiset, kiitos ♥!


Kaikkea mukavaa viikonlopun odotukseen! 

2 kommenttia:

Jennijee kirjoitti...

Wau, sun päällä paita näyttää tosi hyvältä! Mulla kävi sama kokeiltavana, mutta näytin lähinnä pullealta tuulihatulta se päällä. :)

Riikka kirjoitti...

Hihhi, kiitos. Ei ole Samu Jussi pihtaillut kankaan kanssa tässäkään, ja olisi mennyt pienempi koko minullekin, mutta ei kai niitä nyt ole jäljellä, jos on tuollaiset prosentit. Minua jäi kaivelemaan vielä pari muutakin juttua tuolta alesta. En tiedä uskaltaisiko käydä kurkkaamassa.

Mukavaa viikonloppua!