Whamisan kuulas BB-voide messuhintaan // I LOVE ME

Syysloma starttasi, paitsi minulla, mutta olen aina valmiina päivän, parin breikille. Katsotaan mitä keksitään. Alla juttua uudesta meikkipussin vakkarista, joka muuten löytyy vink, vink I LOVE ME -messuilta pikkulintujen mukaan huippuhintaan (34e, ovh 42,90e) Huom, vain messuilla!

Tietäjät tietävät, että korealainen ihonhoito on nyt kuumaa ja sain testiin Whamisan BB-voiteen*), joka heittämällä läpäisi tiukan meikkivoideseulani, monestakin syystä. Tällainen aikuisen naisen (40+) iho vierastaa paksua pakkelointia värivoiteella ja puuterilla. Sen sijaan iho arvostaa mahdollisimman kevyttä, laadukkaista ainesosista tehtyä pohjaa, joka kuitenkin tasoittaa ihon pieniä valuvirheitä ja tekee susta ihan vaan upean. Yes please ja mieluusti tämä kaikki all-in-one -tuotteella, kiitos. Kuten jo instastoriesissa hehkutin, BB-voiteessa on vain luonnollisia ainesosia ja voiko muuta kuin hymyillä, kun katsoo tätä listausta erilaisista kukista ja öljyistä! Löydät tarkemman incin tuotetiedoista.

Whamisan BB-voide suojaa ilmansaasteilta ja UV-säteiltä (spf 50), joten on ehdottomasti a keeper. Toivottavasti saamme pian Suomen markkinoille refillit, sillä korealaisilla ne on jo hallussa. Tälle isot peukut ja olisi myös ekologista, ettei tarvitsisi ostaa koko rasiaa, kun voide loppuu. 

Oma ihoni on auringonoton ja Esse-hoitoterapian jälkeen taas hyvinvoiva ja sävyltään vaalea, tosin vielä minulla on hiukan kesän sävyä jäljellä. Minulla on käytössä Whamisan BB-voiteesta tummin sävy (33). Sarjassa on tällä hetkellä lisäksi kaksi vaaleampaa sävyä.

Puoliksi tehty... Vasemmalla BB-voide.

Whamisan BB on puolipeittävä ja tuotetta annostellaan pumppaamalla kerran pohjasta ja se riittää minulla yhteen pohjustuskertaan erittäin mainiosti.

Kuvassa näkyy, miten vaalean kuulas tämä pohja on, kun laitoin meikkivoidetta vain toiselle puolelle. Kenties astetta tummempi voide voisi olla tälle vielä snadisti päivettyneelle iholle passelimpi, mutta kun katsot kuvaa, jossa voide on levitetty koko kasvoille, pohja sulautuu täydellisesti. Sitä paitsi korealainen trendi on vaalea, joten kyllä kiitos, tämä kaunis oriental look käy minulle.    


Instastorien kuvasta yläpuolella kasvoilla Whamisan BB-voide, hipaus poskipunaa poskipäissä ja vähän huulissa väriä, lähes au naturel. Tykkään!

Alla olen juuri hetkeä aikaisemmin palannut Lintsin valokarnevaaleilta ja vaikka valoa ei noin muuten lokakuun illoille riitä - tehden kuvaamisen very haasteelliseksi, Whamisan BB-voide ei petä.Ensi viikonloppuna on myös I LOVE ME -messut, ja se on kalenteriin merkattu, muista Whamisan BB-pact edulliseen hintaan paikan päältä! Linkki Natural Goods Companyn messutarjouksiin verkkokaupassa täällä. Tarjoukset ovat voimassa jo nyt.  


*) Tuote saatu testiin

Suosikit