Asuntomessuhulinaa // Kaupunkielämää Jätkäsaaressa 1.-9.9.

Tämän arkisen paalutuspaukkeen ja sirkkelin särinän lisäksi naapurustossa kuhisee seuraavan viikon ajan. Telkkari mainostaa Jätkäsaarta ja ensi viikon asuntomessuja, jotka toteutetaan varsinaisten asuntomessujen jatkoina ja nyt ekaa kertaa Jätkäsaaressa.

Koko viikko huomisesta alkaen on tosi paljon ohjelmaa. Jos olet lähistöllä tai vaikka vähän kaukanakin, tapahtuma kannattaa ottaa haltuun, sillä nyt on mahdollisuus kurkistaa jätkäsaarelaisten koteihin, kuten myös allekirjoittaneen! 

Tätäpä täällä on viime päivät viikot puuhattu ja puuhaa riittää kyllä messujenkin jälkeen. Milloinkas sitä olisi koskaan valmista? Kotimme ei suinkaan ole stailattu tätä tapahtumaa varten, vaan ihan normaalia elämää varten, mutta toki joitain hankintoja on tehty ehkä nopeammalla aikataululla kuin jos ei olisi näitä messuja.

Meillä pääset kurkkaamaan koululaisten huoneiden sisustusratkaisuihin, mitä vanhalle sohvalle tapahtui, kun uusi vei sen paikan olkkarista? Mikä se uusi sohva sitten oli? Millaiset sängyt valitsimme esikoiselle ja meille vanhemmille? Mikä tai mitkä asiat vangitsevat katseen olohuoneessa?

Jos olet kiinnostunut tulemaan juuri meille, niin otathan yhteyttä sähköpostitse, kerron siellä tarkempia tietoja!

Hei ja on p e r j a n t a i ! Ihanaa viikonloppua! 

  

Suosikit