Hyggeä tavoittelemassa ja kuorintaa kahvin ystäville


Arki alkoi vesisateella. Ei haitannut jäädä kotiin toipilaan kanssa, vaikka töitä piisasikin. Nyt siellä paistaa ja aion lähteä ihan just lenkille. Olen päättänyt alkaa treenaamaan taas juoksemista tai hölkkäämistä tai lönkytellyä. Vaivasenluulla. Pitää päätään aina johonkin hakata. 

Olen myös ottanut ikkunanpesuprojektin. Eilen meni olkkarin ruudut ja tänään tavoitteena on keittiön ikkuna. Tehtävien paloittelu on viisasta, eikä iso projekti uuvuta heti alkuunsa. 

Pikkupuuhailut kuitenkin virkistävät ja vievät ajatukset pois mieltä kuormittavista asioista.  Itseään kannattaa kuunnella myös, jos tuntuu, että ei jotain ei jaksa tehdä, niin silloin kannattaa levätä. Minä skippasin Hullutpäivät ja Kevätmessut, koska en jaksanut ihmispaljoutta. Myös toki siitä syystä, että olin pari vuorokautta työmatkalla ja se verotti voimia, mutta ehkä se oli tarkoitettu, tulipahan aloitettua ikkunanpesu. 

 
Kuinka moni on jo aktivoitunut talvi-ihon pölinän karkoitukseen? Minä(kään) en olisi, jollen olisi saanut Ruohonjuuresta testiin nämä aika eksoottiset kahvikuorinnat. Ravistele tuubi ennen käyttöä. Ihon kuorinnan hyödyt näkee välittömästi, kun ihon on kuorinut. Harmaa, kuollut ihosolukko irtoaa ja kuorinta vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa. Sanotaan, että kuorinta vähentää selluliitin muodostumista ja saa ihon näyttämään sileämmältä, ainakin pehmeämmältä se tuntuu.


Pick me up Coffee Scrub Lemongrass Lifterissä on ihana kahvin ja sitruksen tuoksu. Hit the Sheets Vanilla Velvetissä on myös selvästi vaniljainen tuoksu. Kuorinnoissa käytetään käytettyjä kahvinporoja ja brändi OPTIAT tuleekin sanoista: One Person’s Thrash Is Anothers Treasure - yhden roska on toisen aarre! 

Itse kuorin ihoa kerran viikossa. Jos mahdollista, käy saunassa ensin, jotta iho on lämmin. OPTIAT-kuorinnat ovat vegaanisia.


Pääsiäisen aikaan tutustuin näihin terveellisiin luomusuklaisiin. Manteli-mulperi on myös ihanaa. Näitä saa syödä ihan luvan kanssa! Nyt mennään kohti kesälomaa sillä ajatuksella, että tee niitä asioita, mitkä vain tuntuvat hyvältä. Tämä on sitä Hyggeä sovellettuna. Sovella sinäkin!


*) Tuotteita saatu testiin  
 

Suosikit