Olkkariin haaveilua

Saana ja Olli MUM'S Koko iäksi -matto


Vuodenvaihteessa ihminen lajilleen ominaisesti kokee uusiutumisen tarvetta. Tämä näkyy elämänremonteissa (psst! muista hyödyntää tammikuun loppuun mennessä ilmainen kuukausi Yogaiassa) ja kotia aletaan sisustamaan kevättä varten, vähintäänkin raivaten joulukoristeet pois. 

Itse viime talvena toteutin pitkään haaveilemani Lundia Classic -kirjahyllyproggiksen olkkariin ja myöhemmin keväällä tytöt saivat myös huoneeseensa samaisen klassikkohyllyn, jonka voisin täälläkin vilauttaa, kunhan ehdin tarttua kameraan niin, että rojukasat eivät ole vallanneet hyllyjä.

SERA Helsinki

Haaveilen tai vähintäänkin toteutan harkiten. En lähde ensimmäiseen blogimattobuumiin. Myönnettävä kuitenkin on, että omat inspiraatiot tulevat blogeista ja se onkin tämän homman parhautta. Blogeissa näkee miten jokin potentiaalinen haaveesi toteutuu erilaisissa kodeissa. Sitten voikin alkaa haaveilemaan omasta toteutuksesta.Mustavalkoinen raitamatto kävi meilläkin, mutta se vaihtui jo aika päivää sitten nykyiseen villamattoon, joka on nyt alkanut häiritsemään silmääni olemalla hiukan liian pieni.

Sohva- ja nojatuolikuume on puolestaan vaivannut jo pidempään. Kuten myös mattokuume. Jos voisin vain valita, niin ottaisin ehdottomasti olkkariimme SERA Helsingin etiopialaisten naisten kutoman, Saanan ja Ollin MUM'Sin Koko iäksi villamaton tai vaikkapa Beni Ourain lampaanvillaisen paimentolaismatonSohvahaaveetkin elävät, mutta myönnettävä on, että vahvimmin minuun on vaikuttanut Hakola ja kelpuuttaisin Lazyn sekä Dayn milloin tahansa olkkariimme, että tervetuloa vaan. 

Kyllä kiitos! Nämä voisivat ollakin sellaisia tämän vuoden tavoiteltavia haaveita. Onko sielläkin haaveilijoita?
   

Suosikit