Räntää pakoon kirjojen, viinin ja ruoan pariin messuille

Jeee, talvi on tullut!, iloitsivat lapset. Itse en Etelä-Helsingin räntäloskan ilmaantumisesta varsinaisesti vielä ilahtunut, kaunis syksy hautautui loskaan, mutta lätäkköön ei kannata jäädä huutamaan, vaan mennä messuilemaan! Tiedossa kirjoja, ruokaa ja viiniä

Eilen torstaina alkoivat Kirjamessut yhdessä Ruoka- ja viinimessujen kanssa. Olen seurannut ohjelmaa ja mielenkiintoisia kohtaamisia olisia joka päivälle, mutta itse suuntaan messuille varmastikin vasta huomenna lauantaina. Sunnuntaina messuilla on erityinen perhepäivä ja ohjelmassa uutuutena on lasten vanhemmille suunnattua ohjelmaa ja lasten Touhupiste, jossa on eri-ikäisille ohjelmaa. Paikalla on myös Harry Potter -bussi!  

Loppuvuoden juhlista isänpäivä ja joulu ovat pian käsillä. Messuilta löytyy taatusti näihin juhliin vaihtoehtoja. Messuilla on yleensä hyvät messuhinnat, tarjouksia ja ainakin Suomalainen ja Akateeminen mainostavat -20% alea kirjoista.
Viini ja ruoka -messuilla on mm. viinitastingeja, joista itseäni kiinnostaisi perjantainen, sopivasti after work, Cava - Katalonian shamppanja. Olin muutama viikko sitten työkavereiden kanssa Bubbles-tastingissä (Soil wine room) ja se oli tosi mielenkiintoista ja kaikki maistettavat viinit olisi voinut kantaa laatikoittain kotiin. Ei onneksi tarvinnut sylkeä lasiin tai kurlailla, vaan saimme nauttia kaikista maistiaisista. Voi mitä löytöjä teimme ja miten erilaiselta kuohuvat maistuvat heti ja hetken seisottuaan. 

Kirjamessuilla on mahdollista tavata (jos on buukannut WSOY:lta ajan) esim. Dan Brown, jolta on ilmestynyt uusi kirja, Aika. Aina ihana Maaret Kallio päivystää perjantaina esittelemässä uusintaan, Inhimillistä kohtaamista. Nopolan siskoksilta Heinähattua ja Vilttitossua, josta on tulossa leffa elokuvateattereihin marrraskuun lopussa. Risto Räppääjä on tarttunut kauhaan eli kokkikirjassa on varmasti nuudelipääreseptejä. Voi ihanuuksia!


Tsekkaa ohjelma täältä! 

 
  

Suosikit