Mahdollisuuksien maanantai


Ja jälleen alkoi uusi maanantai. Se aika viikosta, jolloin kaikki on tuoretta, mahdollisuuksia täynnä, on koko viikko edessä. Tänään moni aloittaa sen sokerittoman, liikuntaa ja hyvää elämää tursuilevan ajanjakson. Se alkaa ja kantaa pitkälle tätä viikkoa ja pidemmällekin - tai sitten ei. But hey, it's ok. Aina tulee ensi viikon maanantai. Elämä on siitä hienoa, että aina tulee uusi mahdollisuus. Viikon mietelause siinä, olkaatten hyvät.

Olin ohjelmoinut itselleni tiettyjä aktiviteettejä heti aamuun, vaan viime viime yö heräiltiin kuopuksen kanssa niin monta kertaa vessareissulle ja esikoinen puolestaan niiskutti nenäänsä, joten vain perheen iskä astui ulos uuteen viikkoon.

Puhtaat astiat on kaapissa, likaiset koneessa, sängyt pedattu, pyykit koneessa - homma rullaa tottuneesti.

Ohjelmoin päivän aikataulun uudelleen. Isän tultua kotiin, suuntaan jumppasalille, toivon hartiakipujen jäävän sinne, nimittäin ankara hartioiden kiristys kurittaa kehoani - ja mieltäni rankasti. Yritän suhtautua siihenkin armollisesti, vaikka tiukkaa se tekee. Olen jopa harkinnut sauvakävelyä. Jää nähtäväksi toteutuuko se mahdollisuus. Haha!
Suosikit