Naatti

Hö!

Tässä sitä vaan naputellaan, kun pitäs olla pakaasit valmiina syyslomaa varten. Ei vaan ole. En jaksa pakata. En sitten millään. Nytkö se sitten iski se karmea väsymys ja univelkojen maksun aika? Puoli vuotta ilman kokonaisia yöunia. Nytkö siitä maksetaan? Ilmeisesti tää ei ole sitä, koska jaksan tässä kuitenkin naputella tyhjänpäiväisyyksiä.

Palasimme etelän lomalta maanantaina ja selkeesti jokin jetlag on päällä, vaikka aika ei muuttunut minuuttiakaan mennessä taikka tullessa. Lapsi käyttäytyi kolmenkympin helteessä erinomaisesti. Olen tosi ylpeä hänestä. Ei siis mitään syytä väsymykseen.

Huomenna pitää hypätä junaan ja matkata mummoloihin. Mietin vain, että mitenkähän sitä jaksais. Oikeesti kyllä väsyttää, koska olen vakavasti ajatellut skipata Stockan Hullut Päivät ja in my case, se on jo vakavaa.

Pakko ottaa suklaata ja lähteä sohvalle, koska nyt kyllä väsyttää niin paljon, että ei oikein muuta voi. Jos ei jaksais suklaata syödä, niin sitten pitäis jo soittaa ambylanssi. Onneksi tää ei siis ole mitään vakavaa.

Suosikit