BIB

Aloha!

Kesä jatkuu, which is nice, koska tässä oli jo välillä viileää (jolloin myös oli sopivia vaatteita). Tapasin tänään ystävän, jonka kanssa emme ole tavanneet vuosikausiin. Se oli tosi kivaa. Tapasimme aurinkoisessa ie. kuumassa puistossa, jossa ystävä odotti kauniiseen kesämekkoon pukeutuneena. Allekirjoittanut hikoili farkuissa. Farkuissa, jotka ovat jotakuinkin ainoat housut, joihin mukavasti mahtuu. Joo joo Big is Beautiful (BIB) ja läskit on leppoisia. Tiedetään, tiedetään, mutta nyt alkaa jo tämä nautiskelu saada luvan olla loppusuoralla.

Kaikki synnytyksen jälkeiseen elämään liittyvät faktat eivät ole kohdallani päteneet laisinkaan: Raskauskilot jäävät synnytyssaliin (Herala, Kidman, Jolie-Pitt - vain mainitakseni muutamia), imetys laihduttaa ym. ym. jne. jne. Olen ottanut ihan rauhallisesti ja nautiskellut latteni korvapuustilla oikein hyvällä omalla tunnolla, mutta nyt kävi niin, että tässä oli jopa yksi kokonainen vuorokausi ilman suklaata eli selkeää dieettiä havaittavissa.

Nyt tää on jo ottanut selvää ryhmäliikuntatunneista ja heti ensi viikolla äiti ja lapsi aloittavat bailatinossa ja olis babyfittiäkin tiedossa (ideana siis, että äiti olis fit eikä niinkään beibi). Syyskuussahan alkaa uintikin, että kohta sitä ihmetellään, kun vaatteet ihan roikkuu päällä! Think Positive man!

Suosikit