Burn baby burn

Hei Sairauslomalta,

mentaalisen tasapainon järkkymisen lisäksi olen valellut itseni yltäpäältä Bepanthen -merkkisellä salvalla - rasvaisimmalla mahdollisella, mitä apteekkari suinkaan hyllystään löysi. Tässä kun on sen verran cuckoo, niin en tajunnut eilen, että auringolla on tapana polttaa ja ihoa tulisi suojata aurinkovoiteilla. Sitä istuttiin oikein kaksilla terasseilla päivän kuumimpaan aikaan, jotta mahdollinen haitta tulisi maksimoitua. Nyt ei tarvitse kelloakaan ranteeseen, kun on ääriviivat ranteeseen tatuoitu. Voi voi, miten tällaisen psychon uskaltaa enää laskea ovesta ulos. Ei mitenkään ainakaan tänään, sen takaa Bepanthen-kylpy.

Case: Workplace from hell - Olen saikulla nyt pari viikkoa. Sen verran ekstensiiviset tuhot sai Herra IsoHerra aikaan. Olin varautunut puheluihin ja viestittelyihin, että "nyt sieltä takaisin töihin ja per heti", vaan hiljaista on. En ole saanut viestin viestiä en äitiyslomalaiselta, joka totesi, ennen breakthroughtani olevansa myös "esimieheni" - pliis, älä naurata - saati IsoHerralta. Ei sillä, että tässä mitään Parane pian -viestejä odottaisinkaan, vaan lähinnä jännään, onko IsoHerralla pahat mielessä. Siis on tietenkin, lähinnä mietityttää minkähänlaiset.

Huumoria ei ole kylläkään puuttunut. Tomera äitiyslomalainen, joka on muuten oikein "koripallojoukkueeen kapteeni ja kirjoittanut kirjan", laittoi minulle viestin (ennen kuin olin ilmoittanut sairauslomasta), että tulee luennoimaan työyhteisöstä ja loma-ajoista. On ne varsinaisia vitsiveikkoja! Viesti sisälsi käskyn "OLE PAIKALLA!". Olisikohan siinä jotain ajatusta, että näille mahtaville esimiehille tulisi joku todellinen asiantuntija luennoimaan, minkälainen on terve työyhteisö? Ei varmaan. Nämä tyypit eivät neuvoja kaipaa. Tuo äitiyslomalaisen hieno "kirja" on siis opinnäytetyö, mutta kirja kun kirja.

Tässä sitä siis puhdistutaan päivä kerrallaan IsoHerraCobran myrkyistä. Kirjoitan ahkerasti keltaisille Post-it lapuille, kun ne oli täysin pannassa tuolla kalkkaroiden kolossa. Siihen ei tullut muuta selitystä kuin se, että niitä ei käytetä, koska IsoHerra mainostaa asiakkaille, että niitä ei käytetä ja olisihan se vähintäänkin maailmanloppu, jos asiakas näkisi meillä keltaisia lappuja! Tätä vahinkoa ei koskaan pääse tapahtumaan, koska kukaan asiakas ei koskaan raahaa luitaan heidän avokonttoriinsa. See! Edistystä! Olen karistanut me-muodon pois puhuessani kalkkaronkolosta. Kohta sitä saa varmaankin ne terveen paperit.

Until then... taidan ottaa nokoset.

Suosikit