Sisusta uutta ilmettä postereilla - Gallerix collab.Tilasin kesäksi meille uusia postereita - ja sitten taas syksyksi lisää Gallerixilta. Halusin makkarin seinälle enemmän keveitä fiiliksiä, joten sävyksi valikoitu hempeä hattara. Koska elokuu on vielä vahvasti kesää, niin löydät näitä postereita mm. kesävalikoimasta. Itse valitsin sieltä samalle seinälle eri kokoisina: 21x30 kuplivaa, 30x40 Italia-fiiliksiä, 30x40 hempeitä kukkia sekä vähän 21x30 retroilua. Muistatko kolikkopuhelimet? Kehykset on muuten näissä tilattu myös Gallerixilta ja tykkään, kun ne on helppo napsauttaa paikoilleen.    


 

Tilasin pari posteria lisää, kun halusin olkkarin seinälle jo vähän syksyn sävyjä - näitä ei tosin ole vielä saatu seinälle. Minusta tuo graafinen 50x70 Abstract brown sopii yhdistettäväksi myös minkä tahansa kanssa. Olen luopunut siitä ajattelusta, että kaiken pitää sopia jotenkin keskenään. Kaikki sopii keskenään, jos niin haluaa. Piste. 

Nuo dekadentit ruusut toi mieleen kesän lopun kauneuden. Minusta tämä newyorkilaisen taidemaalari John Ferguson Weirin "Roses"  on vaan kaunis. Kuvaan itsekin joskus kuihtuneita kukkia instaan. Niissä on myös hetkensä ennen maatumistaan. 


Sanoinhan, että tilasin useita prittejä. En gång till. Tämä 50x70 Winslow Homerin appelsiinipuu oli saatava. Jotenkin marraskuussa tätä on lohdullista katsella. Se on puolison seinällä lahjakai annettuna. Siihen sopii täydellisesti tämä tamminen kehys.
 
Ja tykkään itse siitä, kun hankkii muutamia ekstraprinttejä, niin niitä on ihana vaihdella vuodenaikojen tai ihan vaan fiiliksen mukaan. Saat hei tänään jopa  -30 % (min. tilaus 39e). Käy kurkkaamassa inspistä esim. tauluseinistä huoneittain. Pääset linkeistä verkkokauppaan tai täältä.
 
 
 

Suosikit