Romeo ja Julia - kaunis ja traaginen rakkaustarina tuo valoa marraskuun iltoihin

 

                                                        kuvat: oopperabaletti.fi

 

*)Pressitapahtuma

Marraskuu. Tämän jo tiesin tulevan. Pimeää ja märkää. Päätin ladata sinne jotain erityistä. Jotain joka tuo valoa pimeyteen. Se oli marraskuun ensimmäinen ilta Ooppera & Baletissa. Suosittelen lämpimästi, ohjelmistossa on vielä muutaman esityksen verran Romeo ja Julia

Se kaiken ylittävä rakkaus kaikessa traagisuudessaan John Crankon koreografialla ja esitystä kantava Prokofjevin musiikki, joka tuntui joka solussa. Upea esitys, joka sai myös hymyn huulille. Tanssista välittyy upeasti päähenkilöiden välinen rakkaus läpi tarinan sekä myös niin nerokkaita hetken hassutteluja, jotka tuovat esityksen myös tähän päivään. 

Väliaikoja on ruhtinaallisesti kaksin kappalein. Ehdit nauttimaan antimista sekä myös upeasta lokaatiosta. Suuret ikkunat, valoisat tilat, kaunis sali. Listaa voi jatkaa.

Mielestäni marraskuu on ehkä vuoden tärkein kuukausi, johon tulisi jo hyvissä ajoin varata sielua ja mieltä helliviä hetkiä, olkoon ne taidetta, kokovartalohierontaa tai jotain muuta. Mennään hetki kerrallaan ja haetaan valonpilkahduksia sieltä missä niitä on tarjolla. Romeo ja Julia vielä muutamassa esityksessä, lisää täältä.  

 

 


Suosikit