sunnuntai 13. kesäkuuta 2021

Fantastista ruokaa, kuplivaa ja iloista mieltä yön yli risteilyllä Tallinnaan

Mainos: Silja Line Suomi

Mitä jos olisi yön yli risteily merellä? Ei kokkausta, ei kotiaskareita, vain oma hytti, jossa voi ihailla merimaisemia ja lukuisat ravintolat, joista valita ja nauttia upeista tarjoiluista. 

Aamupalaksi voit nauttia esimerkiksi Bon Vivantin rauhallisessa miljöössä jokirapumunakkaan, erilaiset smoothiet, skagenit ja pannukakut. Tilaa kahvin kanssa halutessasi kuumaa maitoa. Kahvi on pannussa pöydässäsi, tietysti. Palvelun taso on 5/5.   


Kannella aurinko jo lämmittää, jos haluat käydä aamupalan jälkeen raikkaassa meri-ilmassa ihailemassa maisemia. Tallinan satama on rauhallinen. Kaupat ovat avanneet ovensa Promenadelle. Houkuttelevat Tommy Hilfiger ja Marimekko, Gant, Levi's ja monet muut brändit, jokin ihana pehmolelu kotiin tuomisiksi ja mitkä kesäiset, hyvänmielen Arabian muumiastiat. Tax-freestä heleäksi Diorin uudella seerumilla, jokin kesäinen, raikas uusi tuoksu ja pullo kuohuvaa kotiinkin, koska miksipä ei. Niin ja vielä ihana, vähän isompi suklaalevy ja se Maraboun uutuus, Strawberry cheesecake -maku, mitä ei lähi-Alepasta saa. 

Vielä on aikaa. 

Risteilyllä kannattaa nauttia loistavista ruoista. Kenties Grand Buffetin italialaishenkinen lounas antipastoilla, ravuilla, erilaisilla kaloilla sekä hauska  ja taatusti makea karkki-jätskijälkkäripöytä suklaaputouksella. Lämpimiä ei sovi unohtaa, vaikka vatsansa ja mielensä saa helittyä kylmilläkin tarjouksilla. Päivällisellä shampanjakuplat lasissa sopivat aterialle kuin aterialle. Suosittelen myös kuivaa Rieslingiä.
Epäilemättä koko perhe viihtyy risteilyllä ja kaikki saavat vatsansa täyteen, se on varmaa. Virolaisen Bocuse d'Or kokin Kazaritskin Menu Nordic -illallismenu vei mukanaan mm. norjalaisilla kuningasravuilla, voissa paistetulla turskalla, viiriäsellä ja loistavilla viinivalinnoilla jälkiruokaa unohtamatta. Hyppää mukaan videolle katsomaan itse mitä kaikkea fantastista odottaa risteilyllä makuhermojen hellittelyä.  

 
Risteily ilman maihin nousua on monin tavoin rentouttava. Saat vain olla ja tehdä asioita sen puitteissa, mikä kiinnostaa. Kiire ei ole mihinkään, voi ottaa aivan rennosti.
 
Illalla yökerhossa bändi soittaa tuttuja biisejä, ihan niinkuin ennenkin, showryhmä tanssii ja laulaa Bon Jovia sekä monia muita vanhoja tuttuja. Vaan on siellä tuoreampiakin biisejä, joita on saattanut kuullut oman lapsen soittavan. Ah, musiikki, tuo kaikenikäiset - boomerit ja muut yhdistävä voima!Silja Serenadella on tutut hytit, joilla on seilatttu yön yli Tukholmaan ja takaisin. Nyt yksi yö vietetään nukkuen Tallinnan satamassa. Commodore-hyteissä on sohva, josta saa tarpeen mukaan lisävuoteen ja joissakin hyteistä parveke, josta on ihana katsella merelle. Hytin minibaarissa on myös virvokkeita jokaiseen makuun.

Vielä juhannusviikolla 22.6. saakka pääset nauttimaan tästä ihanasta yön yli ristelystä Tallinnaan ja sen jälkeen kutsuu upea Ahvenanmaa.

Niin, että lähtisitkö? 

Ei kommentteja: