perjantai 16. huhtikuuta 2021

Kevätaurinkoa turvallisesti ja kauniisti - Hyödynnä viikonlopun -20%

**Mainos     

Rakastan aurinkoa, rakastan myös auringonottoa, rakastan ihanan kaunista paahteista, päivettynyttä ihoa. 

Tuossa on valitettavasti yksi rakkaus monella tapaa vaarallinen. Aurinko on tärkeä voimavara ja D-vitamiinin lähde. Tiesitkö, että saat 15 minuutissa päivän varastot täyteen, kun oleskelet ilman aurinkosuojaa aurigossa. Vaan ei minuuttiakaan enempää, muuten vaarana on ihovauriot.

Olen itse näin varttuneena, geriatrista ikää aina vaan lähempänä olevana naishenkilönä oppinut ihan konkreettisesti, mitä liika auringonotto tekee iholle. Siinä missä miehillä viikset (ja ehdottomasti parta) vaan lisäävät charmia, naisilla nämä eivät vaan kertakaikkiaan toimi. Trust me. Ylähuulen päällä oleva maksaläiskä tai pigmenttivaurio ei ole mitenkään erityisen kaunista, eikä terveellistä.


Aurinko vaatii seurakseen korkeat kertoimet, vaan kauniista rusketuksesta pääsee nauttimaan onneksi myös ilman vaaraa. Markkinoilla jo tovin ollut Tan-Luxe on itseruskettajien sarjassamme todellinen helmi. Sain testiin sarjan tuotteita ja pidän niistä todella paljon. 

Valikoimaa on runsaasti, tuotteen valinta on oikeastaan kiinni vain siitä, tykkääkö voiteista, suihkeista vai öljystä. Kaikki toimii. 

 

Aikuiselle ja ikääntyvälle iholle sarjassa on upeat anti-age tuotteet sekä kasvoille että vartalolle omansa sekä ihana Sleep oil, tehotipat, jotka ruskettavat asteittain, maltillisesti ja kauniisti. Tuotteet tasoittavat ihon sävyä ja tukevat omaa kollageenituotantoa. Nämä tipat sekoitetaan joko omaan seerumiin tai kosteusvoiteeseen. Levitys on helppoa, ei tule mitään raitoja, vaikka levittää käsin. Toki levityskinnas on hyvä myös. Parasta on myös se, että sävyn päätät sinä itse sen mukaan montako tippaa sekoitat voiteeseen. Pidän erityisen paljon vartalolla Wonder Oil -öljystä. Siinä on kuutta eri kasviöljyä ja roll-onilla levitys on helppoa. Iholle tulee superpaahteinen, aivan upea, kuulas sävy. Itselläni on Medium/Dark, valittavana myös vaaleampi sävy. Tästä tulee myös kosteutettu, kaunis päivettynyt iho. Öljyn sisältävän kofeiinin sanotaan kiinteyttävän ihoa. Sanoinko jo, että tykkään!

Vinkkinä Sokkarilla saa tänä viikonloppuna verkkokaupan tuotteista -20%. Stockalla alennetut My Stockmann -hinnat Tan-Luxen tuotteissa. 

Ei kommentteja: