Viikonlopun huomassa viikon fiiliksiä // Mmers kuumetta


Mies lähti viikonlopuksi pois ja samaan aikaan esikoisen kainalossa kuumemittari näytti yli 40 lukemia. Olimme ajatelleet tekevämme tyttöjengillä jotain kivaa viikonloppuna, vaan nyt se kiva oli paljon lepoa. Meidät onneksi yllätti ihana, ihana ukki ja isä. Oli niin mukavaa ja turvallista, kun isä oli koko viikonlopun meidän kanssa.

Olemme olleetkin varsin terveitä pitkään. Ei ole ollut flunssia, eikä mitään muitakaan pöpöjä, joten tilastojen valossa pakko se on joskus kuumemittarinkin värähtää. Nyt onneksi kolmantena päivänä lämpötila on alkanut 37:lla, joten hyvä suunta. 3/4: stä on meidän perheessä vielä ok, paitsi mies vähän köhisee, mutta se on reissuköhä.


Onneksi kuume iski vasta loppuviikosta, nimittäin tällä viikolla koettiin suuria tunteita ystävänpäivän Marcus&Martinus keikan vuoksi, joka vihdoin koitti. Viime marraskuussa perheemme suurin fani oli ihan huolella murtunut, kun liput menivät ohi äidiltä, vaan ei samaa virhettä tapahtunut. Olimme marraskuussa siskon kanssa Stockan lippupalvelussa, jossa eräs kaljupäinen virkailijaherra made this magic come true. Hän ymmärsi vaativan pyyntömme kuudesta (6) lipusta parhaille paikoille ja teki työtään päivittäen sivua jo ennen kuin liput tulivat myyntiin. Niin jännää! Ei tarvinnut jännätä turhaan. Ka-ching! Saimme parhaimmat paikat ja nämä serkukset äiteineen saivat unohtumattoman keikkakokemuksen!

On se niin ihanaa, kun muistaa itse sen järkyn N.K.O.T.B -fanituksen. Ostin liput Lahden mäkimonttuun keikalle ja isä lähti sinne viemään. Huhhuh. Nämä norjalaiset vetää kyllä sen verran hyvin, että äitikin aidosti viihtyi keikalla. Olin ylpeä itsestäni, että tunnistin ehkä yhtä biisiä lukuunottamatta kaikki biisit ja melkein sanatkin osasin. Elektrisk! Lapset olivat ihan, että pliis äidit, älkää sitten innostuko liikaa.. Hihhi!

Katsotaan nyt mitä kivaa hiihtolomalla keksitään huomioiden, että 1/4 ei lomaile. Hmpf. Miksiköhän, kysyn vaan. Mukavaa loppuiltaa ja uuden viikon odotusta lomalaisille ja ei-lomalaisille!  

Suosikit