Täsmävoide talvi-iholle - Egyptian Magic


Sain viime vuoden puolella Egyptian Magic -voiteen ja olen tutustunut voiteen eri käyttöominaisuuksiin talvioloissa ja lapsiperheessä. Eli parissa vaativassa kategoriassa. Kyseinen balmi on niittänyt kunniaa Hollywoodin staroillakin ja valmistajan lista käyttökohteista on pitkä. Sen mukaan monitoimituotetta voi käyttää päästä varpaisiin. 

KUVA


Toiset ovat verranneet tätä Elizabeth Ardenin 8h voiteeseen, mutta muistan itse, kun teininä se oli ihan must, niin se oli niin paksua liisteriä, että sillä pystyi vain huulet käsittelemään. Se katosikin yhtä nopeasti kuin tuli, enkä ole jäänyt kaipaamaan. Tämä egyptiläinen taikavoide puolestaan pääsi meillä käyttöön ja sitä voi tosiaan käyttää melkeinpä mihin tahansa.  

Kauniit kynsinauhat saat, kun sivelet yöksi voidetta sekä karheat kantapäät muuntautuvat pehmeiksi voiteen ansiosta. Sipaisen voidetta huuliin aamuisin ennen töihin lähtöä, samaa tekee joskus lapsetkin. Lapsille tätä voidetta olen käyttänyt sheavoiteen tapaan eli kuiviin läntteihin, joita atooppiselle iholle kylmän vuoden aikaan ilmestyy. Iltaisin, kun laittaa voidetta, yön aikana kutina on rauhoittunut.  

Joulun aikaan syötyjen suklaakonvehtien vaikutukset näkyivät ikävän näköisenä näppyinä leukapielessä. Tässä kohtaa mietin, että miten rasvainen voide tämän kukistaisi. Ennemmin odotin, että ihohuokoset tukkiutuvat ja näppyjä syntyy lisää. Tein rohkeasti ihmiskokeen. Aamulla näppy oli yhä leukapielessä, mutta ehkä se oli kuivumaan päin, analysoin. Toisto seuraavana iltana ja aamulla se oli jo selkeästi kuivunut. Ehkä tämä oli hyvää tuuria tai sitten voide todellakin toimii myös ihon tulehduksiin.

No, mistä voiteen ihmeellisyys koostuu? 


  Egyptiläisen "ihmevoiteen" teho perustuu 100 % luonnollisiin ainesosiin, joista valtaosa saadaan ahkerilta mehiläisiltä. Tehokkaasti kosteuttava ja ihoa hellivä voide sisältää vain hunajaa, kuningatarhyytelöä, siitepölyä, propolista, mehiläisvahaa sekä oliiviöljyä.

Hunajan on todettukin toimivan antiseptisena eli se tappaa bakteereja ja pehmentää ihoa. Royal jellyähän pidetään perinteisesti "nuoruuden ja kauneuden lähteenä”, sillä sen lukuisiin terveyshyötyihin kuuluvat mm. ihon kunnon parantaminen.


Kirjoittelen tästä suosituksia, koska purkki on erittäin riittoisa, sitä tarvitsee laittaa vain sormen päähän sipaisu. Koostumus sulaa heti sormien lämmöstä, eikä sitä tarvitse kaivaa purkista vrt. sheavoide. Meillä Egyptian magic cream jää käyttöön. Uskon, että tälle on käyttöä myös kesällä auringonoton jälkeen. Ruohonjuuren tuotesivulla on pitkä lista käyttötarkoituksista. Kate Hudson and Madonna, meillä on jotain yhteistä. :D
 

 


*) Tuote saatu testiin

Suosikit