Perhanan lumilukot!

Pakkanen ja uloslähtö suunnitelmissa. Meitä ei pakkasukko pääse puremaan, on nimittäin sen verran "tekniset" vehkeet päällä. Minkäköhän takia muuten jotain kalsareita sanotaan "teknisiksi"? Onko niihin piilotettu patterit tai sähköpiirit johonkin?

Kyllä oli ennen helppoa ja yksinkertaista lasten äideillä, kun ei paremmasta ollut tietoa. Ei ollut goretexiä, teipattuja saumoja, vedenpitävyyttä (jota ihan testein mitataan), saati lumilukkoja! Senkus tökkäsi lapsen johonkin väljään koko suvun kesken kiertäneeseen kauhtuneeseen haalarintapaiseen ja ulos avaimet kaulassa.

Toista se on tänään. Edellä luettelemani ominaisuudet löytyvät esimerkiksi lapseni talvihaalarista. Tämä siis ihan hyvä - on varmaan ajateltu, että nykypäivän uusavuttomat vanhemmat eivät tajua pukea tarpeeksi lapselleen, saati lisätä kurahousuja haalarin päälle. Meidän haalarin kerrotaan pitävän vettä 8000mm eli eikun lätäkköön istumaan.

Sitä nämä testit eivät kerro eivätkä varoita, että äidin verenpaine nousee pariin sataan siinä vaiheessa, kun yrität saada rukkasen sen perhanan lumilukon läpi hihasta ulos!

Suosikit