tiistai 24. maaliskuuta 2009

B-day Bash

Tilanneraportti: Ajatus siitä, että on itse asiassa tosi kivaa pitää lapsen synttäreitä useassa erässä on saanut nyt uusia sävyjä. Sain nimittäin juuri tietooni, että tulevana lauantaina alkavat kemut päättyvät seuraavan viikon sunnuntaina. How many ******* cakes they expect me to bake??? Many. No eipä hätää, käännämme tilanteen voitoksi, sillä kakku numero 4 on takuulla todellinen masterpiece! Olen tänään jo opiskellut viikonlopun taidetekelettä varten ja oloni on luottavainen. Olen harkinnut jopa hightech varusteen hankkimista.

Syy synttärien venymiseen yhden viikonlopun ja yhdeksän päivän rupeaman mittaiseksi johtuu siitä, että rakkaat sukulaiset from the outer side of this universium viettävät aikaa seurassamme pidempään kuin kahvihetken verran. Tämä on siis positiivinen asia. Se, että kun yksi seurue lähtee, toinen odottaa, on toinen juttu. Toisaalta eipähän tarvitse roudata patjoja ees taas vintille ja takaisin. See! Another win-win -tilanne.

Nonni, nyt lepoa, sillä huomisesta alkaen Leipuri Hiivalla on taas projekteja. Niin ja lapsi täyttää nyt sen vuoden sitten. Byäääääääääääääääääääääääääääääääää.

Ei kommentteja: