Itsenäistyminen

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Täällä juhlitaan itsenäisyyttä ihmettelemällä, kun Lapsi osaa nousta istumaan! Party party party! Niin ne vaan itsenäistyy nuo vauvatkin. Ossaavat ite jo tehä kaikenlaista. Nyyh. Onhan se hienoa, mutta se aiheuttaa toimenpiteitä. Ohjelmassa on täten pinnasängyn tason laskeminen, sillä tätä menoa neiti ei sen sisuksissa kauaa pysy.

Kulunut viikko on muutoinkin historiallinen, sillä tämä äiti myös itsenäistyi ja kävi nauttimassa improvisaatiokyldyyristä. Tuli myös nautittua alkohoonii! Kyllä vaan ja on myönnettävä, että taitoni olivat ruostuneet merkittävästi - edellisestä baarireissusta aikaa 1,5 v... Ensinnäkin tämä kultturinen miljöö, jota myös baariksi voi kutsua aiheutti minulle suuren järkytyksen, kun sen uumenissa kansalaiset vetivät savukkeitaan antaumuksella. Eikö tämä ole kielletty lailla? Tästä rikkeestä närkästyneenä haeskelin mukavan näköistä istuinta (lue: sohvaa), joka oli jo kaapattu toisten käyttöön. Hmpf. Siis apua, baarissa ei nimittäin voi (lue: jaksa) vain seisoskella. Baarijakkarat sai nyt luvan kelvata.

Kohtaus baaritiskillä: "Juu hei vaan, mitäs siidereitä teiltä löytyy? - Oookoo. Ai pulloissa vain goulden käppiä..." Sitä seurasi melko hämmentävä laini: "Onko mahdollista saada puolikas tuoppi?", johon hämmentynyt baarinhoitaja totesi: "HÄH?", johon perheenäidin jumahtaneesta roolista rimpuileva minäni totesi: "Unohda. Pistä TUOPILLINEN sitä kroumooria sitten."

Onneksi oli ne baarijakkarat, sillä kroumoori oli vahvaa ainetta ja onneksi kyldyyritapahtuma kesti kaksi tuntia, muuten ei olisi ollut kotiin menemistä. Huhhuh pitää ottaa ens kerran sitä goulden käppiä ihan vaan puteli, niin ei mee ihan överiks. ;D

Suosikit