Stretch

Pikaterveiset erittäin rankan viikon tiimoilta ja taas kerran sitä viisautta koetellaan, kun nyt olisi syytä painua unille, kun kerta voi. Viikko sitten teimme tyttäremme kanssa ennätyksen tavaroiden pakkaamisessa, kun saimme yllättäen kuulla, että rakas äitini voi erittäin huonosti. Matkustin lapsen kanssa junassa sydän syrjällään, mutta kaikesta huolimatta pääsimme miltei vaivatta perille - jos ei lasketa sitä onnenkantamoista, että vihdoinkin tyttäremme vatsa alkoi toimia junassa - kolmesti - eikä junan vessan veden lämpötila todellakaan vastaa pyllyn pesuun tarvittavia asteita.

Vietimme kuluneen viikon sairaalassa surren äitimme huonoa vointia, joskin nyt valmistelemme kotiin paluuta, koska näyttää siltä, että saamme hänet vielä pitää luonamme. Ajatuksena oli tehdä tämä mummolareissu ensi viikolla, kun matkaamme tyttäremme kastejuhlaan, vaan nyt junamatkailu tuleekin todella tutuksi. Johtuen viime päivien tapahtumista kastajaisvalmistelut ovat ihan vaiheessa ja huomisesta alkaen alkaa armoton säntäily äidin ja isän vaatehankinnoista alkaen. Vanhempien asujen tulee kuitenkin täyttää tiettyjä kriteerejä - edelleenkään Isän asuksi ei käy tennarit ja eri paria olevat ylä- ja alaosat... Äidille todellista päänvaivaa ja suoranaista migreeniä aiheuttaa tämä jatkuvasti noususuhdanteessa ole paino! Ihan tajutonta. Eikö se paino yleensä putoa lapsen syntymän jälkeen? EI PUTOA EI. Miksi missään ei lue tästä syndroomasta mitään???

Kävin vastattain housuostoksilla, sillä mikään entinenhän ei mahdu päälle - tietenkään - ja huomatessani housujen lapussa sanan STRETCH oikein huudahdin sen ääneen! Olen suunnattoman kiitollinen kyseisestä materiaalista. Stretch-designerin sietäisi saada vähintäänkin Nobel, sillä se on todellinen rauhan tuottaja. Kilo sinne, toinen tänne- stretch, stretch... Ei kai tässä tilassa pidä hermojansa menettää kiristävien saumojen takia, sehän voisi vaikuttaa maidontuotantoon tai jopa ruokahalun vähenemiseen God forbid!

Suosikit