Virallinen syksy

Okei. Nyt on sitten se syksy. Vettä sataa ja tuulee. Hanskoja en vielä laita. Saati toppahousuja. Ne on tammikuun juttu. Hai-saappaat ottivat tänään ekaa kertaa kosketusta syksyyn. Iloisina ne uhmasivat lätäkköä! HAHAA, eipäs sukat kastuneet!

Täällä sitä vaan kotona vetelehditään. Niinhän sitä voisi luulla, vaan tämä olotila on kaukana siitä. Olen hakannut infamous työhakemuksia oksennukseen asti ja lähtenyt Stockmannille ostamaan mustetta printteriin, kun sekin jo tässä hötäkässä loppui. Damn you työnantajat, miksi ette voi vastaanottaa sähköisiä hakemuksia? Save the planet while doing so. Mutta EI, sen sijaan joudun kohta hyppäämään taas Hai-saapikkaisiin ja talsia postilaatikolle. Sateenvarjokin on rikki. Täytyy miettiä olisiko se seuraava investointi.

Palattuani musteen hakumatkalta tehtäväni oli tiskata Mt. Everestin mittaluokkaa oleva tiskivuori. Ainoa radiokanava, joka keittiössämme kuuluu on todellinen Radio goo goo, joten tiskivuori pieneni ensin Lionel Ritchien Say you, say me:n tahdissa, sitä seurasi vauhdikas Wham klassikko I don't want your freeeeedom huipentuen Queenin Radio Ga Gaan. Huhhuh, mitä menoa ja meininkiä meitin keittiössä! Edelleen kuitenkin mietityttää, miksi siinä puuhassa aina kastuu paidan hihat? Nyt on sitten kiva tässä märissä hihoissa istua.

Eilen sattui kuitenkin niin mainio tapahtuma, että en voi olla yhtään mökönä. Löysin nimittäin itselleni takin! JOO! Tämä on niin mahtijuttu, että kyseessä ei ole mikä tahansa takki. Olen vuoden päivät etsinyt itselleni ns. välikausitakkia. Eilen se sitten löytyi ja ai että on hieno! Kyllä tässä kelpaa kotona oleskella. I feel so happy!!!

Suosikit