Kierrätä Emmyssä, nouto helposti kotiovelta!


                                                             mainos*

Nyt vihdoin lakkaa hautomasta niitä kamoja ja lataa puhelimeen Budbee -sovellus, laita myyjätiedot kuntoon Emmyn verkkosivuilla, valitse appista noutoaika ja pakkaa tavarat hakua varten ovelle. Et voilà, neljä pahvilaatikollista kierrättevää tavaraa lähti meiltä Emmyn myytäväksi. Ei ehkä voi olla enää helpompaa.

Kuinkahan moni pystyy samaistumaan siihen tuskaan, kun erityisesti lastenvaatteita kertyy varastoon ja aina on se tunne, että pitäisi vaan päästä niistä eroon, mutta mikä urakka se onkaan. Meillä on lapsillakin paljon laadukkaita merkkivaatteita ja minulla ei vaan riitä pati alkaa niitä kuvaamaan ja aaveetä yyveksi säätämään missään nettikirppiksillä. Sitä paitsi olen tätäkin harrastanut.

Täytin myyjätiedot Emmyn sivuilla, valitsin kotinoudon ja pakkasin kamat. Sen jälkeen varasin Budbee -sovelluksesta noudettavien pakettien määrän ja noutoajan. Laatikot noudettiin sovitusti ovelta. Pari-kolme viikkoa kestää, että tavarat saadaan Emmyyn myytäväksi. Kannattaa siis valikoida sesongin mukaan. Itse tosin laitoin sekä kesää, että vähän syksy-talveakin, sillä myyntiaika on kuitenkin 6 kk. Joidenkin tuotteiden kohdalla, Emmy voi itse harkintansa mukaan pidentää myyntiaikaa ja näin toivoisin talvikamppeiden osalta käyvän. En halua vaatteita enää takaisin, vaan ne, mitä jää myymättä, menevät hyväntekeväisyyteen.

Pro-tip! Kannattaa olla tarkkana, että tuotteet ovat brändilistan mukaisia, puhtaita ja siistejä myytäväksi. Itse en selvästikään ollut niin tarkkana, koska 121 tuotetta jäi suoraan hyväntekeväisyyteen vietäväksi. Emmy voi ne myös postittaa takaisin, mutta itse en niitä enää tänne halua, vaan hyväntekeväisyys on oiva paikka, jos eivät myyntiin sovellu kunnon tai brändin puolesta. Tämä osoittaa kyllä sen, että Emmystä uskaltaa tilata, koska tuotteet on todellakin tarkastettu ennen myyntiin laittamista. Omat tuotteesi ja myynnit näet Omalta sivultasi. 

Ja se tunne on niin fantastinen, kun saat itsellesi tarpeettomat kamat toimitettua eteenpäin. Kotiin ja/tai varastoon tulee lisää tilaa ja jälleen on yksi homma hoidettu. Mun myytävät kohteet näkyy täällä. Lisäilen tälle tilille pienemmissä erissä lisää myytävää jatkossakin, omasta kaapista. Myyntierät voi myös pudottaa kauppakeskusten keräyspisteille. Niistä löytyy sijaintitiedot Emmyn sivuilta

Kannattaa muuten seurailla Emmyn tarjouksia liittyen myymiseen ja muihin tarjouksiin. Nyt on hyvät apajat Mini Rodinia, Molo Kidsia, Gantia ja paljon muuta.

 

Suosikit