Makuuhuoneen uudet jutut ja alekoodi Gallerixille


Mainos: Gallerix.fi 

Makuuhuoneen on yleisesti ajateltu olevan monelle rauhan paikka, jossa ei ole työpöytiä ja telkkareita - tosin lasketaanko padit, jos katsoo Bridgertonia ennen nukkumaan menoa? No okei, lasketaan tietysti, mutta noin yleisesti ei ole isoja kapistuksia tai sellaista muuta kohinaa, joka rikkoisi rauhan tunteen, joka on tärkeää. 

Olen vähitellen rakentanut makkarista mieleistäni ja ison sänkyn lisäksi sinne on tullut sängynpääty. Viimeisimpinä ja varmaan ainoina tavarahankintoina on EOSin ihanat höyhenet lampunvarjostimena sekä nyt yhteistyössä Gallerixin kanssa muutama juliste.

Halusin pienempiä ja isompia printtejä, vaan näissä kuitenkin yhtenäistä linjaa. Tuumasta toimeen. Valikoimaa kyllä riittää ja kannattaa katsoa tauluseinistä inspiraatiota. Yhtä hyvä on valita just sitä mitä haluaa, yhdistellä rohkeasti. 

Tilasin muutaman printin ja niille kehykset. Nämä tulivat tosi nopeasti ja hyvin pakattuna. Suurin työ oli naputella nämä seinälle, vaikka sekin kävi helposti taulukoukkujen kanssa. Tässä tämä ajatus siitä, että pitää vaan tehdä, eikä jättää suunnittelun asteelle, vaikka haaveilukin on tärkeä vaihe. Omat valintani ovat nämä Matissen ranskalaiset ihanuudet. 

Kuvasta vasemmalta oikealle:

Matisse Papier Decoupes No1

Matisse Cutout Woman

Matisse Cutout Green 

Matisse Cutout Coral

Koska päädyin kirjoittamaan näistä hankinnoista tänne, niin pyysin teillekin alekoodia kevätinspistä varten. Saatkin siis 21.4.2022 saakka 30% alennusta Gallerixin tuotteista koodilla:

 riikka_hei30

Gallerixiin pääset linkistä tekemään valintoja. Pidä kivaa!


Suosikit