Söpö talvitakki

Takki ja pipo Ballotista Racoon ja Phister & Philina Bam Cha

Katselimme neljävuotiaan kanssa talvitakkia ja esittelin hänelle ehdotuksiani takiksi, kuten tätä, tätä tai tätä. No ei, vaan selatessamme takkivalikoimaa, neljävuotias iski silmänsä tuohon Racoonin sydäntakkiin ja ihan oli turha äitin muita ehdotellakaan. Siis ooo, se on ihana äiti, en minä haluu muita, tuo sydän on niin ihana! Totta puhuen minä en ollut järin innoissani, mutta päätin, että fair enough, tilataan se katsottavaksi

Neljävuotiaan huokailut vaan lisääntyivät takin kotiuduttua ja hän oli varsin otettu - eritoten takin helmasta. Tämä on juuri sellainen takkimekko, mitä minä olen  a i n a  halunnut. Melkoisen dramaattisia nuo neljävuotiaan sanavalinnat ajoittain. Helma on äitistäkin kaunis tai sanoisinko leikkaus. Takki on muutenkin jättesöt, supersöpö. Välillä tuntuu, että lapsille tulee ostettua pääasiassa totisia vaatteita (ei juurikaan printtejä tai muita söpöystekijöitä - raitoja ei lueta söpöiksi, vaikka äiti niitä rakastaakin). Olen iloinen, että minut puhuttiin ympäri tai ei annettu vaihtoehtoja.

Pipo on Phister ja Philinan Bam (taas tupsupipo, mut ihana on) ja olin jo tosikkona huokaisemassa neljävuotiaalle, että laitetaas joku toinen pipo tuon takin kanssa, vaan vielä mitä! Kyllä on varsinainen tyylitaituri tuo tyttö! Pipon tupsussa on precis samaa lilaa kuin tuossa takissa! Voitteko uskoo! No joo, mutta kylläpä vaan hyvin sopivat yhteen.

 
Tämä sydäntakki on toinen Racoonin tuote meillä ja parin viikon käyttökokemuksen perusteella, voin todeta luonteelleni ominaisesti eli tosikkomaisesti, että ei huomautettavaa, paitsi loputon neljävuotiaan huokailu. Eiköhän sekin lopu piakkoin. Päiväkotiin takki ei ole vielä päässyt eikä tietenkään kunnon talvitestaukseen, mutta raporttiraija kuittaa kyllä, mikäli tulee huomautettavaa. Racoon onkin täällä varsinaisen suurennuslasin alla aikaisempien laatuongelmiensa vuoksi, mutta siksipä uskalsinkin tämän ottaa, koska veikkaan, että nokosia ei ole tuotantotehtaissa tällä kertaa otettu, vaan sopii odottaa laadun olevan huipputasoa. Parasta ollakin tai tulee sanomista.

Suosikit