Söpö talvitakki

Takki ja pipo Ballotista Racoon ja Phister & Philina Bam Cha

Katselimme neljävuotiaan kanssa talvitakkia ja esittelin hänelle ehdotuksiani takiksi, kuten tätä, tätä tai tätä. No ei, vaan selatessamme takkivalikoimaa, neljävuotias iski silmänsä tuohon Racoonin sydäntakkiin ja ihan oli turha äitin muita ehdotellakaan. Siis ooo, se on ihana äiti, en minä haluu muita, tuo sydän on niin ihana! Totta puhuen minä en ollut järin innoissani, mutta päätin, että fair enough, tilataan se katsottavaksi

Neljävuotiaan huokailut vaan lisääntyivät takin kotiuduttua ja hän oli varsin otettu - eritoten takin helmasta. Tämä on juuri sellainen takkimekko, mitä minä olen  a i n a  halunnut. Melkoisen dramaattisia nuo neljävuotiaan sanavalinnat ajoittain. Helma on äitistäkin kaunis tai sanoisinko leikkaus. Takki on muutenkin jättesöt, supersöpö. Välillä tuntuu, että lapsille tulee ostettua pääasiassa totisia vaatteita (ei juurikaan printtejä tai muita söpöystekijöitä - raitoja ei lueta söpöiksi, vaikka äiti niitä rakastaakin). Olen iloinen, että minut puhuttiin ympäri tai ei annettu vaihtoehtoja.

Pipo on Phister ja Philinan Bam (taas tupsupipo, mut ihana on) ja olin jo tosikkona huokaisemassa neljävuotiaalle, että laitetaas joku toinen pipo tuon takin kanssa, vaan vielä mitä! Kyllä on varsinainen tyylitaituri tuo tyttö! Pipon tupsussa on precis samaa lilaa kuin tuossa takissa! Voitteko uskoo! No joo, mutta kylläpä vaan hyvin sopivat yhteen.

 
Tämä sydäntakki on toinen Racoonin tuote meillä ja parin viikon käyttökokemuksen perusteella, voin todeta luonteelleni ominaisesti eli tosikkomaisesti, että ei huomautettavaa, paitsi loputon neljävuotiaan huokailu. Eiköhän sekin lopu piakkoin. Päiväkotiin takki ei ole vielä päässyt eikä tietenkään kunnon talvitestaukseen, mutta raporttiraija kuittaa kyllä, mikäli tulee huomautettavaa. Racoon onkin täällä varsinaisen suurennuslasin alla aikaisempien laatuongelmiensa vuoksi, mutta siksipä uskalsinkin tämän ottaa, koska veikkaan, että nokosia ei ole tuotantotehtaissa tällä kertaa otettu, vaan sopii odottaa laadun olevan huipputasoa. Parasta ollakin tai tulee sanomista.

Kommentit

*Laura* sanoi…
Kaunis on takki! :) Melkein harmittaa kun ei ole tyttöä kenelle hankkia sööööpöjä vaatteita...
Riikka sanoi…
Laura: Kiitos. Kaunishan se on. Niin nuo söpöstelyvaatteet tuppaa olemaan vähän enemmän tyttöjen juttuja, mutta kyl maar on kivoja pojillekin tänä päivänä - onneksi. Mutta eikös Racoonilla ollut pojillekin jotain söpöyttä? No olihan siellä. Eikö tää tähtitakki ole ihan överisöpö? ;) http://ballot.valmiskauppa.fi/racoon-baby-jacket-p-1969.html
*Laura* sanoi…
Kyllä, tuo tähtitakki muuten todella on ihana. :) Oli meillä Cupcaken aikaan sellainen turkoosi tähtihaalarikin, mutta se oli jopa liian kaunis että sitä olisi raaskinut alle 2v: lla rymypertillä pitää... Ja laatuongelmaa oli, reikä polvessa (niin siis haalarin polvessa) heti ekasta kaatumisesta.

Jotenkin tulee pojille ostettua söpön sijaan reipasta ja raikasta, oon varmaan epäsukupuolisensitiivinen kasvattaja siis...
Riikka sanoi…
Kuule minä oon kans tuon yksivuotiaan neitin kanssa tehnyt nyt niin, että tuli Rainbown raikkaat raidat haalariin just siksi, kun tuota söpöyttä on ihan riittämiin neljävuotiaalla ja ties milloin alkaa tuo pienempikin vaatimaan pinkkiä ja vaaleenpunkkua joka paikkaan. Ja kyllä, meillä lapset päättävät mitä pukevat, kunhan ei uikkaria pakkaseen vai miten-se-meni. Minulla menee hermo muihinkin asioihin niin helposti, että vaatteista en ala verenpainettani nostamaan. Kyllä se on näin.
On se söpö, on on! Näyttäisivät Racoonit kököttävän sitkeästi kaikissa nettikaupoissa, ei kukaan uskalla niitä viime vuoden katastrofin jälkeen ostaa, näin kuvittelen. Katselen sivusilmällä, josko se musta vauvojen haalari sinisellä tähdellä tulisi törkeen hyvään aleen ja sen joutuis ostaan ens vuodeksi Toivolle, ehkä.
Välillä kyllä saa blogeista sen käsityksen, että KAIKKI pikkutytöt ovat täysin fanaattisia vaaleenpunkun ystäviä?!
No, meillä on fanaattisia konemiehiä, joilla ei niinkään ole vielä niin väliä mitä päällä on. Sitä olen kyllä miettinyt, että oikeesti pitää alkaa pukeen Johannekselle ei katu, mutta kylä-uskottavia vaatteita, enemmän äijätyyliä, ettei ny sen takia aleta kiusaamaan kerhossa jo. Mitään ei siis ole tapahtunut ja mieluiten pitäisinkin sen niin. Oonko ihan hysteerinen vaiko realisti?
Riikka sanoi…
Mä kysyin kans tuolta Ballotista, että mites-ne-laatu-asiat ja olivat sitä mieltä, että kyllä ovat kiinnittäneet ta-kuul-la tähän asiaan huomiota tällä kertaa. Hope so.

Se musta haalari olis niin Toivoa. :D

Kuule kohta ne pojat alkaa sanomaan, että tätä-en-laita, joten nyt jos koskaan, pue niille hyvä ihminen just sitä mistä sä(kin) tykkäät. :D

Suositut tekstit