Pieni talo Prairiealla ja kappas vain - alekoodi!


Siis en voi käsittää miten tuolla yksivuotiaalla on nyt Grubbies Prairie-mekko! Se tuli meille ihan yllätyksenä ja pyytämättä. Toistan.. Hih, tää naurattaa mua aina, voi Anneli minkä kuolemattoman lausahduksen oletkaan luonut. Vaan on kyllä kerrassaan suloinen tuo mekko. Niin ja ihana. Ja sanomattakin selvää, että aivan ihku matskua, kuten saman labelin haalari, jota fanitettu mm. täällä. Meiltä alkaa löytyä kohta Grubbies-haarakonttori. Tai eipäs liioitella.


Yksivuotiaan mielipuuhaa on kiivetä johonkin seisomaan.
Anteeksi epätarkka kuva, piti ottaa koppi.

Hei ne sterkat on neljävuotiaan, että eipäs hihitellä siellä. Allekirjoittanut on niistä kyllä Don Huononsa kuunnellut vuonna ysikytkaks. Niinpä. Älä sano mittään.Temperamentti on yksivuotiaalla sitä luokkaa, että jos kuuluu sana "ei", tyyppi vetää maihin välittömästi. Selälleen - ja jaloilla potkitaan vimmatusti tehosteena. Tantrumi kestää sen aikaa, kun pikkujaloilla jaksaa sätkiä, sitten se loppuu kuin seinään ja hommat jatkuvat ihan kuin ei mitään välikohtausta olisi ollutkaan. Onko muilla tällaista?

Niin ja ettei tulisi kenellekään paha mieli, niin juuri saapuneen tiedon mukaan, just Sinä saat koodilla antakeearmoo -15 % tämän viikonlopun ajan pikkuOtuksesta alea ihan mistä vaan mitä olet ko. putiikista haaveillut  (mutta et Pyynikin Pienpukimon Pumpuloista). Niin ja postikulut näyttäisivät olevan niinkin paljon kuin 0e! Jos on mennyt ohi, niin me diggaillaan näitä Grubbieseja ja voin kyllä lämpimästi suositella. Nää on mageita. Nimim. Äiti yrittää puhua nuorisokielillä. Onko noloa ehkä. Hei ja moi!

Suosikit